Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mond olyasmit egyre több nő, hogy a férfiak képtelenek egy párkapcsolatban szeretetre, szerelemre?
Mire alapozzák ezt így a teljes férfi nemre ráhúzva? És szerintetek ez rendben van így?
Ha egy férfi mond hasonló kaliberű dolgot a teljes női nemre, akkor egyből lincshangulat van, és el van mondva nőgyűlölőnek, incelnek.
".Erre mit képzelnek? Hogy az alanyi jogon JÁR nekik INGYEN."
Nyilvánvalóan ingyen, mivel normális férfi nem prostit akar.
Alanyi jogon pedig pont annyira jár nő a férfinak, mint a nőnek férfi (tehát semennyire).
Nem többek a nők semmivel sem emberileg.
Akkor én egy hibrid vagyok, mert én a férfiakat és a nőket is képtelen a szeretetre, szerelemre.
Nem fejtem ki, gondolom senkit nem érdekel, azt még hozzátenném, hogy nyilván vannak kivételek mindkét oldalon.
32/N
"mindkét oldalon az ego dolgozik, nincs megbecsülés,"
Megbecsülni azt szokta az ember, amiért/akiért megdolgozott, megszenvedett. A könnyen jött dolgoknak nincs becsülete, értéke.
#11 Nyilvánvalóan ingyen, mi? Mert a sok csóringer, lusta lúzer INGYEN prostit és házi rabszolgát akar.
Hát ezt magyarázom, ezzel van a baj.
Régen ezért dolgozni és fizetni kellett egy életen át.
Először a ház megvétele/felépítése, majd a család eltartása + a ház körüli "férfi munkák".
#11 A nők sokkal többek a férfiaknál, ezt jobb ha mielőbb belevered a fejedbe.
A férfi az csak egy defektes, eltorzult, silányabb változata a nőnek.
Épp ezért nincs is a nőknek SEMMI DE SEMMI szüksége egy férfira, ha magukat kell eltartani.
Ellenben a férfiak képtelenek nők nélkül élni.
Ez az undormány, megkeseredett femcelek tombolásának az éjszakája? Inkább megyek is vissza filmet nézni.
Amúgy bizonyos formában nagyon jól megválaszolja a kérdést ez az egész, rámutatva hogy tényleg milyen nőnemű egyedek is garázdálkodnak itt az oldalon.
Én nőként azt mondom, hogy mind a két nem tud egymás nélkül élni :D
Tényleg nem tudom, hogy a #17-es válasz irónia vagy mi.
Ezeket a femceleket össze kellene ereszteni az itteni incelekkel, hogy rendezzék le a harcukat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!