Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mond olyasmit egyre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mond olyasmit egyre több nő, hogy a férfiak képtelenek egy párkapcsolatban szeretetre, szerelemre?

Figyelt kérdés

Mire alapozzák ezt így a teljes férfi nemre ráhúzva? És szerintetek ez rendben van így?

Ha egy férfi mond hasonló kaliberű dolgot a teljes női nemre, akkor egyből lincshangulat van, és el van mondva nőgyűlölőnek, incelnek.

dec. 9. 18:19
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

".Erre mit képzelnek? Hogy az alanyi jogon JÁR nekik INGYEN."

Nyilvánvalóan ingyen, mivel normális férfi nem prostit akar.

Alanyi jogon pedig pont annyira jár nő a férfinak, mint a nőnek férfi (tehát semennyire).

Nem többek a nők semmivel sem emberileg.

dec. 9. 22:26
 12/24 anonim ***** válasza:
8-as, én pl a 90-es és a 2000-es évekre gondoltam. Úgy 2010-15ig bezárólag. Szerintem sokkal másabb világ volt, békésebb, nyugodtabb, a nemek se voltak egymásnak ugrasztva, és hát sokkal könnyebb volt csajozni is, az emberek még nyitottabbak voltak egymásra. Meg nem volt annyi túltolt látszatelvárás sem, a kamu tökéletesség látszatával. Aztán a közösségi média hamis dolgai, a tinder, és sok hasonló tényező hatalmas károkat okozott az emberekben, és hát elég rendesen eltorzította őket.
dec. 9. 22:29
 13/24 anonim ***** válasza:

Akkor én egy hibrid vagyok, mert én a férfiakat és a nőket is képtelen a szeretetre, szerelemre.

Nem fejtem ki, gondolom senkit nem érdekel, azt még hozzátenném, hogy nyilván vannak kivételek mindkét oldalon.

32/N

dec. 10. 03:02
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
13-as, tök igazad van, többnyire mindkét oldalon az ego dolgozik, nincs megbecsülés, empátia, őszinteség, elfogadás, én helyett miben gondolkodás, hajlandóság az elköteleződésre, csak megy a válogatás, aztán szépen elmagányosodott 30-as-40es szinglikkel lesz tele az ország.
dec. 10. 08:38
 15/24 anonim ***** válasza:

"mindkét oldalon az ego dolgozik, nincs megbecsülés,"

Megbecsülni azt szokta az ember, amiért/akiért megdolgozott, megszenvedett. A könnyen jött dolgoknak nincs becsülete, értéke.

dec. 10. 12:45
 16/24 anonim ***** válasza:
55%

#11 Nyilvánvalóan ingyen, mi? Mert a sok csóringer, lusta lúzer INGYEN prostit és házi rabszolgát akar.

Hát ezt magyarázom, ezzel van a baj.

Régen ezért dolgozni és fizetni kellett egy életen át.

Először a ház megvétele/felépítése, majd a család eltartása + a ház körüli "férfi munkák".

dec. 10. 20:20
 17/24 anonim ***** válasza:
44%

#11 A nők sokkal többek a férfiaknál, ezt jobb ha mielőbb belevered a fejedbe.

A férfi az csak egy defektes, eltorzult, silányabb változata a nőnek.

Épp ezért nincs is a nőknek SEMMI DE SEMMI szüksége egy férfira, ha magukat kell eltartani.

Ellenben a férfiak képtelenek nők nélkül élni.

dec. 10. 20:23
 18/24 anonim ***** válasza:
23%
#17 imádom 😂 mindent elmondott, ez az igazság!
dec. 10. 22:28
 19/24 anonim ***** válasza:
37%

Ez az undormány, megkeseredett femcelek tombolásának az éjszakája? Inkább megyek is vissza filmet nézni.

Amúgy bizonyos formában nagyon jól megválaszolja a kérdést ez az egész, rámutatva hogy tényleg milyen nőnemű egyedek is garázdálkodnak itt az oldalon.

dec. 10. 23:34
 20/24 anonim ***** válasza:
56%

Én nőként azt mondom, hogy mind a két nem tud egymás nélkül élni :D

Tényleg nem tudom, hogy a #17-es válasz irónia vagy mi.

Ezeket a femceleket össze kellene ereszteni az itteni incelekkel, hogy rendezzék le a harcukat :D

dec. 10. 23:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!