Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyanok akik képtelenek kialakítani párkapcsolatot?
Én így érzem, de főleg maga a megismerés hihetetlen számomra.
Nincs jó dumám így idő kell mire megnyílok, de addigra lehet talál mást.
🙋
A hihetetlen és az elképzelhetetlen fogalmak nekem is gyakran eszembe szoktak jutni már a megismerés kapcsán is. Egyszerűen nincs meg az a kép, ami másoknak teljesen természetes, hogy vagyok valahol, és beszélgetni kezdünk valahogy egy férfival meg ilyesmi... Mindig csak nézek másokat csodálkozva, hogy ilyen vaaan? 😯
Ez nalam is sok teren ismeros, h az ismeretlen megremit. Elkepzelhetetlen es hasonlok is csak addig ilyenek mig egyszer meg nem eled onnantol olyan altalanos lesz mint barmi mas. Jo persze egy egy kapcsolat kiepites hordozhat hasonlo semakat de a masik fel mindig mas es mas igy nem lehet tudni hogy milyen reakcioja lesz erre vagy arra.
En tudom h valami a fejemben nincs rendben, h nektek mi okozhatja nem tudom. De annyira nem fer h valakinek igy kell szuletnie sok baromsaggal a fejeben mas meg normalisan es kisujjabol kiraz ilyen dolgokat. :/ f/27
Határozottan igen. Munkatársnőm 32 éves, szűz, soha semmilyen kapcsolata nem volt. Szociálisan abszolút kínos jellem. Külsőre picit átlag alatti, de azért messze nem annyira, ami ezt indokolná. Illetve minimális odafigyeléssel könnyen lehetne egy erős átlag, ha picit lefogyna, és normálisan öltözködne.
Viszont, mint írtam, a jellemével vannak komolyabb dolgok. Munka tekintetében abszolút rendben van, dolgozik, jól is, de megszólal, és menekülnek az emberek. Én is. Folyamatosan kutat mások életében, ahelyett, hogy beszélgetne. Igazi stalker alapanyag. Viccesnek hiszi magát, pedig nem az, kifejezetten karót nyelt. Továbbra is szüleinél lakik, nincs is nagyon más témája, és 10 év alatt egy képzést sem fejezett be, pedig már a harmadikba fogott bele. Nagyon sok változás kellene az életében, meg úgy az alapvető dolgokhoz való hozzáállásában, hogy esélye legyen bármire. Nem reális, hogy ez megtörténik, de a remény hal meg utoljára.
Szerintem, aki ilyen helyzetben van jól teszi, ha nagyító alatt veszi szemügyre az életét, esetleg külső segítséget kér olyan(ok)tól, akik nem a buksiját simogatják, hanem őszinték lesznek vele. Előfordulhat olyan, hogy csak külső okok miatt alakult így, de ez szerintem igen elenyésző. De akkor is tud tenni ellene, csak valószínűleg nagyon messze lesz a megoldás a konfortzónájától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!