Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha vannak erzesei irantam ugye nem abrandul ki belolem ha elmondom neki, regen miket csinaltam ferfiak teren?
Volt 2-3 ferfi akivel elkezdtem ismerkedni de egyaltalan nem volt ismerkedes igy visszagondolva, es akkor még teljesen mas voltam, fiatal voltam es naiv. Csak ki akartak hasznalni testileg es amikor eszrevettek hogy nem fognak tudni mar nem akartak velem beszelni, en meg nem tudtam ezt elfogadni mert nagyon egyedul voltam es maganyos. Irogattam nekik, hivogattam oket. Es ezt 3 ferfival csinaltam sajnos.
Van egy ferfi aki erez irantam es en is iranta. Szerintetek ha elmondom ezt neki kiabrandul belolem vagy mashogy fog ram tekinteni?
Azert akarom elmondani mert nem akarom hogy esetleg mastol jusson a fulebe ez.
1. Senkinek semmi köze a múltadhoz. Azt mesélsz el belőle, amit szeretnél.
2. Ebben mi elítélnivaló van? Én voltam fizetős lány és több mint 50 pasival szexeltem. Na ezen már lehet megrökönyödne a párom, ha elmondanám neki, de okkal nem mondom😀
Szerintem nem kell elmesélni a múltat.
Főleg, ha szerinted szégyenteljes.
Bár az, hogy kihasználtak, te meg hívogattad őket, nem szégyellnivaló, max. annyi, hogy egy naiv kislány voltál, aki nem vette tudomásul, hogy ennyi volt.
Ezért? Nem.
Nem arról van szó, hogy seggből szájba k**úrtatok minden nap aztán ha meguntad akkor dobtad őket és nem számított semmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!