Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok csináltatok már ilyet?
Ha a barátnőtök elpanaszolja, hogy tetszik neki egy srác, úgy tűnik neki is szimpatikus a barátnőtök, de nem történik köztük semmi, nem hívja randira pedig beszélő viszonyban vannak stb. Ilyenkor volt már, hogy figyelmeztetted a pasit, hogy ha akar valamit, akkor végre lépjen már, vagy mire vár?
Persze titokban, a barátnőd tudta nélkül.
Nem, ez gáz.
Nem vagy posta galamb, én sohasem avatkoztam bele barátnőim szerelmi szálaikba, beszéltünk róla és meghallgattam pletykáltunk mint a többiek, de bele kuszálódni nem jó. Még tini fejjel se akartam, egyszerűena fiúnak is kellemetlenebb így, hogy egy plusz személy avatkozik bele és tud róluk. Rájuk tartozik, ha tényleg kedvelik egymást akkor egy idő után lépni fog valamelyik.
Reméltem, hogy hátha meg fog ez történni, de akkor nem valószínű.
Egyébként igen, érthető az álláspontotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!