Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok csináltatok már ilyet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok csináltatok már ilyet?

Figyelt kérdés

Ha a barátnőtök elpanaszolja, hogy tetszik neki egy srác, úgy tűnik neki is szimpatikus a barátnőtök, de nem történik köztük semmi, nem hívja randira pedig beszélő viszonyban vannak stb. Ilyenkor volt már, hogy figyelmeztetted a pasit, hogy ha akar valamit, akkor végre lépjen már, vagy mire vár?

Persze titokban, a barátnőd tudta nélkül.

szept. 6. 20:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Amelyik pasi nem lép, az nem akar a csajtól semmit. Biztosan oka van.
szept. 6. 20:19
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy.
szept. 6. 20:19
 3/14 A kérdező kommentje:
Ezzel nem értek egyet #1-es, de elfogadom, hogy te így látod.
szept. 6. 20:22
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem, ez gáz.

Nem vagy posta galamb, én sohasem avatkoztam bele barátnőim szerelmi szálaikba, beszéltünk róla és meghallgattam pletykáltunk mint a többiek, de bele kuszálódni nem jó. Még tini fejjel se akartam, egyszerűena fiúnak is kellemetlenebb így, hogy egy plusz személy avatkozik bele és tud róluk. Rájuk tartozik, ha tényleg kedvelik egymást akkor egy idő után lépni fog valamelyik.

szept. 6. 20:30
 5/14 A kérdező kommentje:

Reméltem, hogy hátha meg fog ez történni, de akkor nem valószínű.

Egyébként igen, érthető az álláspontotok.

szept. 6. 20:35
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem akarok senkit rábeszélni a másikra. Pláne, hogy simán lehet, hogy a barátnőmnek ártanék ezzel, mert a pasinak mondjuk nem kellene ő, annyira nem szimpi neki a barátnőm, hogy járjanak, de a dolog hallatára azt mondja, egy kósza dugásra végül is jó lesz.
szept. 6. 20:35
 7/14 A kérdező kommentje:
Ebbe bele sem gondoltam, hogy ilyen is létezhet. Jogos ez a felvetés is.
szept. 6. 20:42
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem, es nem is csinalnek. Vagy lep a ferfi, vagy nem lesz semmi, es ez igy normalis.
szept. 6. 21:41
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Pedig nem vagyok már fiatal a magam 42 évével. Egy ismerősöm csinált, de nem lett jó vége. Onnantól a férfi teljesen ignorálta a nőt, hogy ne érthesse félre a viselkedését.
szept. 6. 21:46
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ha akarna tőle valamit a pasi, akkor lépne.
szept. 6. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!