Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Körömmel mart meg a nő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Körömmel mart meg a nő, akivel ismerkedtünk, csak mert tisztáztam magam mások előtt, és mégis neki adnak egyesek igazat? Miért?

Figyelt kérdés

Nagy vonalakban a történet: Udvaroltam munkahelyen egy nőnek, aki egy ideig nagyon is vette a lapot. Végül egyik pillanatról a másikra mégis kioffolt olyan indokkal, ami nem volt igaz. Megpróbáltam vele tisztázni a dolgot, de az erre tett kísérletemet zaklatásnak nevezte. Elterjesztette, hogy lúzer, érzelmi beteg zaklató vagyok és mondott több olyan dolgot is ami 100%-ban hazugság. Azt is mondta, hogy soha nem volt vevő rám, egy szavas válaszokat adogatott udvariasságból és várta, hogy kopjak már le. Szóval teljesen megalázott a férfi méltóságomban, mert már majdnem 20 ember csámcsogott ezen. Nekem elegem lett, ezért néhány embernek, akik vissza mondták ezeket, megmutattam az igazat, mutattam részleteket a beszélgetéseinkből. Persze akkor belőle lett bohóc és szépen elterjedt, hogy hazudozik, nem normális. De ő is és több nő is rám szállt, hogy mekkora féregség magán beszélgetéseket megmutatni másoknak, főleg erotikusakat, nem vagyok férfi, soha nem láttam még meztelen nőt, biztos ezért hencegek ennyit azon, hogy szórakozásból egy nálam sokkal jobb nő (mármint amilyen én vagyok férfiban) írt pár olyanabb dolgot és csak én vagyok a magamtól elszállva, mert felmerült bennem, hogy komolyan írta. Ha lenne eszem, akkor tudnám, hogy csak szórakozott, és ezt is magamra hoztam, mert nyomulós görény vagyok. A nő többször környékezett meg azóta négyszemközt, hogy állítsam le magam és a többieket is, akik őt szídják. Nekem eszemben sincs őt védeni, szóval megmondtam, hogy ő hagyjon békén és viselje a következményeit annak, amit csinált. Erre egyik alkalommal (csütörtökön) még el is borult az agya, elkezdett sírni és hadarni, hogy őt mennyi férfi tette tönkre, ő márpedig nem ringyó, nem alázhatom meg ahogy a többi, és elkapta az alkarom, körömmel belém is mart. Én ezt is elmeséltem másnap többeknek is, el is kezdett terjedni, de sokan még ezek után is neki adtak igazat, szerintük ez nem arra utal, hogy elmebeteg, hanem arra hogy én teljesen kicsináltam és szegényke tele van traumákkal. Elvileg hétfőn még ő fog ügyet csinálni az egészből mások segítségével, bevonja a HR-t, mert őt a "neméből adódóan" alázzák a kollégák, meg magánügyeken csámcsognak, súlyosan sérült neki a munkakörnyezete, ez etikai vétség.

Miért van bárki is, aki mellé áll? Hiszen ő kezdte az egészet, ő vont bele a kettőnk ügyébe egy rakat másik embert és ő mondott rólam valótlan dolgokat. Én nem beszéltem róla egészen addig senkinek és nem is szándékoztam. Miért él már manapság egyre több ember fejében az, hogy ilyen esetben a férfi a szemét, ha megvédi magát? Ha férfi terjesztene hazugságokat egy nőről, és még például lilára is szorítaná egyszer a csuklóját, mellé állna bárki is?

Mellém is állnak bőven emberek, szóval nem félek a HR-től, de nem értem, miért történhet meg ilyen, és miért áll bárki az agresszor mellé ilyen egyértelmű helyzetben.

Bocsi, hogy hosszú lett, de nincs kívülálló az életemben, akivel szívesen beszélgetnék erről, jobb így anonimitásban.

#ismerkedés #munkahely #balhé #fizikai agresszió
dec. 7. 16:46
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
A legtöbben azon a véleményen voltak, hogy mindketten hibásak. De ok, hisztizz tovább, meg irogass regényeket minden kérdés alá. Pá.
dec. 8. 13:07
 32/34 anonim ***** válasza:
0%

60-40 nem 90-10.

Én nőként tudom, milyen qrva szr, ha valakiról gondolsz valamit, őszintén megmondod, hogy azért nem szeretnél vele kapcsolatot, ő meg meg akar arról győzni, hogy a te következtetésed helytelen és neked kapcsolatot kellene vele kezdeni, mert ő nem olyan, mint amilyennek te megismerted, tévesen látod valamilyennek.

Ez 20% és ebből látszik a leginkább, hogy kattant a kérdező.. nekem ehhez még 20%, hogy mutogatja a szexuális magánbeszélgetést--és még ú van felháborodva, hogy a nő magyarázza, mi van az exével és kiad ilyen infókat.

Nyilván a nő is hunyó, lehet hisztérika és pcsa kombó ezek alapján(vagy csak fiatal, aki még próbálgatja a határait inkább és a férfiakra gyakorolt hatását) de a pasi "kezdte" a kattantságot. A nő csak lerázta azzal, hogy neki nem kell, mert valamit gondol róla. Normális ember nem megy oda, hogy te rosszul gondolod ha jól látnád kellenék neked.. ez totál para.

Azért védem a nőt is, mert olyan, mintha pehelysúlyú kezdene egy nehézsúlyúval, nagyon szét kell csúsznia ahhoz, hogy belemarjon. Mi nők qrvára félünk attól, hogy bántani fogtok vitánál, mert sokkal erősebbek vagytok. Ti sem vitatkoztok szívesen 2 méteres testépítővel, nem? képzeld már, hogy arról győzköd, hogy igaza van neki, és nektek ezért dugnotok kellene vele, ti meg nem akartok.. minden pasi beszrna ilyen helyzetben kettesben valami félreeső helyen(kiskonyha).. már kb az idegösszeroppanás határán állhat szerencsétlen.

Értem, rbanckodott és szemét volt, de minden abból indult, hogy emberünk rá akarta erőltetni magát egy elutasítás után! Igen, utána sokkal több rosszat rakott bele a nő, vele is van baj, de emberünk kezdte. Szerintem csak instabil lány és talán fiatal is.

dec. 8. 17:05
 33/34 A kérdező kommentje:

Ha helytelen a következtése, akkor nem fogom azt hazudni, hogy helyes, hanem meg fogom mondani, hogy helytelen. Pláne, ha a nagy következtetése egyben még vádaskodás, mocskolás is.

Nem tudom, honnan szeded azt, hogy én arról akartam győzködni, hogy muszáj kapcsolatot kezdenie/dugnia velem. Miből gondolod, hogy érdemesnek tartanám rá, hogy hozzá érjek azok után, hogy olyannal vádol, hogy a traumáját felhasználva akarom megdugni, majd eldobni, és nekem az a kész tervem, hogy direkt az exét idézem fel benne, hogy engedelmeskedjen? Ki az a beteg farok, aki ilyet csinál, és miért is én lennék a szemét azért, mert megmondom, hogy nem igaz? :D Először csak megértettem, hogy lelkileg sérült, traumája van, és azért akartam megbeszélni vele, hogy nyugodjon meg és ne az maradjon meg benne, hogy megint valaki bántani akarta, ahogy az exe. Én ezek után nem akartam volna tőle semmit, mert én sokkal többre tartom magam annál, mint hogy ilyen kapcsolatban legyek, ilyen embert nevezzek páromnak, és őszintén szólva még 1-2 szexet sem érne meg.

Másrészt egy helyen dolgozunk, szóval az is hajtott, hogy mindenkinek jobb, ha megbékélünk.

Az is aranyos kiforgatás, hogy ne csodálkozzak, hogy kiad infokat, mikor én is kiadtam magánbeszélgetéseket. Egyértelműen leírtam, hogy ezek már ELŐTTE történtek, amikor kiadtam a beszélgetéseket, azt már több féle szarkavarás előzte meg.

"olyanokat állított, hogy zaklatom, szándékosan az exét utánozom, hogy sarokba szorítsam, lúzer vagyok, érzelmileg beteg, aki pár beszélgetés után már azt hiszi, hogy kell a másiknak, őt soha nem érdekeltem neki, ő csak udvariasságból válaszolgatott mert kolléga vagyok, nem is vagyok számára férfi, azt is kiteregette, hogy mikor és miért lett vége a párkapcsolatomnak. Olyat is hallottam, hogy egy idő után csak azért tartotta fent velem a beszélgetést, hogy szerezzen képet az exemről, mert kíváncsi arra, hogy milyen csaj volt képes össze állni velem."

Ezeket MIND a magánbeszélgetések kiadása ELŐTT művelte le. Egy részüket még a konyhás dolog ELŐTT is.

Attól érezte magát ezekre feljogosítva, mert a fejébe vette, hogy átverem, direkt manipulálni akarom az exe által, aztán még röhögve el is akarom dobni. Még azt sem tudom igazából, hogy ezekre miből következtetett, mivel még ezt sem mondta el, azt viszont teljesen biztosan tudom, hogy nem igaz, mivel én tudom, hogy milyen szándékaim voltak és hogyan kommunikáltam, és mennyire semmit nem járt a fejemben a nyomorult exe. Azt is értem, hogy paranoiás az exe miatt, de akkor egyrészt ne ismerkedjen, amíg nem hozta magát helyre, másrészt meg arra még a téveszméi sem adnak okot, hogy kategorikusan hazudozzon egy egész csapat kollégának.

dec. 9. 16:57
 34/34 anonim válasza:
73%

"(vagy csak fiatal, aki még próbálgatja a határait inkább és a férfiakra gyakorolt hatását)"

"Szerintem csak instabil lány és talán fiatal is."

Haha, de szép próbálkozás! :D

A valóság pedig nem más, mint ami fordított nemekkel lenne, egy férfi esetében. A nő egy retkes bántalmazó, semmi több, mint ahogy mindenki megírja ilyen esetekben, ha a férfi a szarkavaró, hazug, erőszakos, ordítozó, testileg agresszív. Egy személyiségzavaros métely, orbitálisra duzzadt, de egyben sérült egóval. Ha kicsi igazság és korrektség van, akkor már csak a marakodás miatt is fegyelmivel zavarják el a cégtől. Nem azért tette, hogy "szegény kis fiatal lány ki van már készülve", hanem azért, amiért egy férfi is üt: mert a saját hiányossága miatt nem tudja féken tartani a nyomorult indulatait + ő még vissza is él a helyzetével, mert kvázi ezt megteheti. Ha a férfi ad neki cserébe egy igazságos fülest, vagy sima önvédelmi reflexből arrébb repteti, akkor még ő lesz meglincselve, kirúgva, feljelentve.

Nő vagyok én is, ráadásul feminista, és szégyenteljesnek tartom egyesek részéről ezt a kettős mércét, és az örökös mosdatását a nőknek. Még a legabszurdabb helyzetekben is, amikor tényleg teljesen védhetetlen a nő viselkedése, valahogy azt kell kihozni, hogy egyformák, egyforma ocsmányak, egyformán hibásak, mert nem lehet annyit beismerni, hogy ugyanúgy léteznek női bántalmazók, vállalhatatlan, normális munkakörnyezettel teljesen inkompatibilis, hazugm gerinctelen nők. Ha a férfi ennek a negyedét követi el egy nő ellen, akkor már alap, megkérdőjelezhetetlen a 90-10, sőt, akár a 100-0.

A nők elleni erőszak elleni harc nem arról szól, hogy a legbetegebb módon kiforgatjuk azokat a helyzeteket, amikor a nő vállalhatatlan! Csak szégyent hoz a nőkre és rossz viccet csinál a témából. Már azzal is, hogy teszi magát a csávónak, flörtöl, erotikáig megy el simán, utána pedig önként rángatja bele az egész történetbe a kollégákat, és önként kamuzta azt, hogy ő csak udvariasságból válaszolgatott a jajj de gáz pasikának. Ezzel kvázi megcsúfolja azokat, akiket ténylegesen zaklatnak.

Érdekesnek tartom azt is, hogy senkinek nem tűnik fel az, hogy ha a nő verziója igaz is lenne, még az is undorító. Basszus, azt állítja, hogy szórakozásból írt erotikus dolgokat, meg csak azért beszélgetett vele, mert képet akart szerezni az exéről. Komolyan ez lenne a nő verziója, ami fordít a helyzeten, ettől kellene őt jobban megérteni? :D

Nem értem, hogy ha már munkahelyi szarkavarást kezdeményez, akkor miért is nem volt elég, ha azt mondja, ami történt, és csak előadja ugyanazokat a következtetéseket, amiket a kérdezőnek is mondott. Nem-nem, neki hazudni is kellett. Először azt mondja, hogy ő csak udvariasságból válaszolgatott, amikor meg kikerültek a bizonyítékok, hogy nem, akkor meg jöttek az egyéb magyarázatok. Nem tudom, miért hinne bárki olyannak, aki már egyszer ilyen égő szinten lebukott, hogy hazug. :D

Ártanak az ilyen nők mindenkinek. Árt a nők elleni erőszak és a munkahelyi zaklatás elleni küzdelemnek, árt a munkakörnyezetnek, árt a férfiaknak, árt az egész feminizmusnak.

dec. 9. 17:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!