Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Körömmel mart meg a nő, akivel ismerkedtünk, csak mert tisztáztam magam mások előtt, és mégis neki adnak egyesek igazat? Miért?
Nagy vonalakban a történet: Udvaroltam munkahelyen egy nőnek, aki egy ideig nagyon is vette a lapot. Végül egyik pillanatról a másikra mégis kioffolt olyan indokkal, ami nem volt igaz. Megpróbáltam vele tisztázni a dolgot, de az erre tett kísérletemet zaklatásnak nevezte. Elterjesztette, hogy lúzer, érzelmi beteg zaklató vagyok és mondott több olyan dolgot is ami 100%-ban hazugság. Azt is mondta, hogy soha nem volt vevő rám, egy szavas válaszokat adogatott udvariasságból és várta, hogy kopjak már le. Szóval teljesen megalázott a férfi méltóságomban, mert már majdnem 20 ember csámcsogott ezen. Nekem elegem lett, ezért néhány embernek, akik vissza mondták ezeket, megmutattam az igazat, mutattam részleteket a beszélgetéseinkből. Persze akkor belőle lett bohóc és szépen elterjedt, hogy hazudozik, nem normális. De ő is és több nő is rám szállt, hogy mekkora féregség magán beszélgetéseket megmutatni másoknak, főleg erotikusakat, nem vagyok férfi, soha nem láttam még meztelen nőt, biztos ezért hencegek ennyit azon, hogy szórakozásból egy nálam sokkal jobb nő (mármint amilyen én vagyok férfiban) írt pár olyanabb dolgot és csak én vagyok a magamtól elszállva, mert felmerült bennem, hogy komolyan írta. Ha lenne eszem, akkor tudnám, hogy csak szórakozott, és ezt is magamra hoztam, mert nyomulós görény vagyok. A nő többször környékezett meg azóta négyszemközt, hogy állítsam le magam és a többieket is, akik őt szídják. Nekem eszemben sincs őt védeni, szóval megmondtam, hogy ő hagyjon békén és viselje a következményeit annak, amit csinált. Erre egyik alkalommal (csütörtökön) még el is borult az agya, elkezdett sírni és hadarni, hogy őt mennyi férfi tette tönkre, ő márpedig nem ringyó, nem alázhatom meg ahogy a többi, és elkapta az alkarom, körömmel belém is mart. Én ezt is elmeséltem másnap többeknek is, el is kezdett terjedni, de sokan még ezek után is neki adtak igazat, szerintük ez nem arra utal, hogy elmebeteg, hanem arra hogy én teljesen kicsináltam és szegényke tele van traumákkal. Elvileg hétfőn még ő fog ügyet csinálni az egészből mások segítségével, bevonja a HR-t, mert őt a "neméből adódóan" alázzák a kollégák, meg magánügyeken csámcsognak, súlyosan sérült neki a munkakörnyezete, ez etikai vétség.
Miért van bárki is, aki mellé áll? Hiszen ő kezdte az egészet, ő vont bele a kettőnk ügyébe egy rakat másik embert és ő mondott rólam valótlan dolgokat. Én nem beszéltem róla egészen addig senkinek és nem is szándékoztam. Miért él már manapság egyre több ember fejében az, hogy ilyen esetben a férfi a szemét, ha megvédi magát? Ha férfi terjesztene hazugságokat egy nőről, és még például lilára is szorítaná egyszer a csuklóját, mellé állna bárki is?
Mellém is állnak bőven emberek, szóval nem félek a HR-től, de nem értem, miért történhet meg ilyen, és miért áll bárki az agresszor mellé ilyen egyértelmű helyzetben.
Bocsi, hogy hosszú lett, de nincs kívülálló az életemben, akivel szívesen beszélgetnék erről, jobb így anonimitásban.
Emlékszem hasonlóra, volt egy tiltogatós beolvasás, másikfelületes zaklatásod is, nem?
Én hagytam volna, bár még mindig a nővel értek egyet, de anyám, belédmart?? az se normális, nagyon ki lehet készülve. Egyszerűen hagyni kell és kész. NEM LEHET megbeszélni, miután a másik már döntött! Tökmindegy, hogy te azt jogosnak vagy valósnak ítéled-e, ha nem kíváncsi rád, nem köteles végighallgatni. Ezt csak az elmebetegek nem értik. Ahogy azt sem, hogy erőszakkal nem lehet megoldani a dolgokat..ehhez is komoly pszichés probléma kell.. gondolj bele mennyire megzakkant ebben, ha egy olyannal izmozik, aki fizikailag erősebb nála.. Amúgy szerintem nem hazudozik, tényleg úgy gondolja, hogy követed, kikerülhetetlenné teszed magad, tönkretetted. Hagyd békén! NE BESZÉLJ VELE, NE BESZÉLJ RÓLA! "nem érdekel a téma, én nem tettem semmit rosszul, igyekszem elkerülni", ezzel a szöveggel mindig odázd el és kerüld el.
Még van esélyed jól kijönni ebből, vidd át a cuccod a másik hűtőbe és ne szólj hozzá, kerüld el! Erőltesd meg magad és legyél te a kevésbé kattant! Neki rosszak az idegei neked meg valami személyiségzavarod lehet, nagyon rossz páros vagytok.
Nem írtam ki ez előtt semmilyen kérdést. Nem is ismerkedtem az elmúlt másfél évben.
A hűtőbe meg nem viszem át a cuccom. :D Menjen ő a másik konyhába, ha nem tetszik valami. A többi dolog nem ér meg annyi energiát, hogy kielemezzem és komolyan reagáljak rá. Aki olvassa és van minimális számú agysejtje, az érteni fogja a gondot vele.
Én mindkettőtöket kibsznám a főnök helyében, de minimum egy fegyelmi és komoly fejmosás. Egyrészt, a magánéleteteknek semmi dolga a munkahelyen, se a te, se az ő tálalásában. Csqk roblntjátok a csapatszellemet ezzel az óvodás "de ő kezdte" fszsággal. Másrészt, te erotikus dolgokat mutogatsz a csajról a munkatársaknak (mindegy, hogy csak levelezés), ő meg üvöltözik és fizikai erőszakot alkalmaz.
Egyik 19, a másik egy híján 20.
17
Mindkét fél gyerekesen viselkedik. A csaj hazudozik, a kérdező meg magánbeszélgetéseket mutogat bosszúból.
Szimpatizál a fene a nővel… Csak azt mondjuk, hogy egyformán hülyén viselkednek.
Egyrészt, amit 18 ír, másrészt a szexuális levelezést kiteregetni hatalmas vétek.
Gondolom mutathatott volna sima levelezést is, ugyanúgy bizonyította volna, hogy ismerkedtek, de ő úgy döntött bosszút áll keményen. Hát, ne lepődjön meg, mikor elbírálják a tettét.
Nem szimpatizálok a nővel, mint írtam, szerintem őt is ki kéne rúgni. Agresszív, paranoid és simán kattos. De egy ilyen féreggel se, mint a kérdező, aki a szexualitást felhasználva alázza meg a másikat, intim dolgokat mutogat a kollégáknak valakiről, akivel ismerkedett.
Na miért, a csaj rágalomhadjáratát a zaklatásról és a többiről azt mi mással lehetett volna semlegesíteni, mint megmutatni a bizonyítékot az ellenkezőjéről? Ami történetesen pont a közös privát előzmény. Ez az a bizonyos 90-10, és ez a 10 ez meg se történik a férfi részéről, ha a csaj nem támad, rágalmaz, és aljaskodik ellene minden lehetséges módon. Én még mindig nem látom hogy ez hol és miért lenne egyenlő. Vagy akkor a férfi szerintetek mivel védte volna meg magát az erőszakos zaklató vádak ellen? Tényleg érdekelne.
Javaslom olvassátok el még egyszer a kérdést az elejétől, és értelmezzétek alapjaiból újra, különös figyelemmel a felsorolásra, amiket a nő elkövetett. Ha azok után is 50-50, akkor itt senki nem fog tudni meggyőzni senkit, méghozzá semmiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!