Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Túlreagálom ezt a dolgot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlreagálom ezt a dolgot?

Figyelt kérdés

A párommal 2 hónapja vagyunk együtt. Én 25 ő 29 éves. Mielőtt megismerkedtünk volt egy hosszú kapcsolata és a randikon nagyon sokszor felhozta a lányt. Akkor úgy tűnt, hogy még mindig őt szereti, többször is megkérdeztem, amire persze az volt a válasza, hogy nem szereti már, csak eszébe jutott apró dolgokról. Az ismerkedésünk alatt ez miatt egy kis időre megszakítottam vele a kapcsolatot, aztán végül mégis belementem, mert elhittem hogy már nem szereti. (Hozzáteszem sokszor mondta akkor azt is, hogy ő nagyon szerette azt a lányt és vele akarta leélni az életét)

Miután összejöttünk, akkor már nem hozta szóba, mert én ugye megkértem rá. Most viszont megtaláltam a lányról képeket az egyik fiókba. Arra azt felelte, hogy nem emlékezett hogy azok ott voltak, és ki is dobta őket. Ez után nem sokkal egy olyan ajándékot kaptam tőle, amiről kiderült, hogy a lánynak vette előzőleg és most átadta nekem. Szerintem ez nagyon nem szép dolog, én soha nem adnék át senkinek olyan dolgot, amit másnak szántam. Szerintetek túlreagálom a dolgot?

dec. 7. 04:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A páromnak mai napig van a gépén kép az exről, sőt facen is van fent, pedig 3 éve vagyunk együtt

Ha szólok érte, még én vagyok a hülyének beállitva

dec. 7. 09:44
 12/14 A kérdező kommentje:
Nem ő mondta el, hanem más által derült ki a dolog. Sőt tagadja és még engem hibáztat.
dec. 7. 09:55
 13/14 anonim ***** válasza:
Kicsit azért nem ártana leülnöd vele beszélgetni ezekről, mi oké és mi nem exszel kapcsolatban. Ilyen alapvetéseket csak. Helyezd neki olyan kontextusba, hogy ha fordítva lenne és te csinálnád ezt, neki milyen érzés lenne, beleférne-e. Hátha akkor kicsit megvilágosodik. Szerintem nem akar bántani, csak EQ-ban még van hova fejlődnie. Ne szakíts emiatt, lehet ez még jó.
dec. 7. 10:09
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Többször is volt már ez téma, nagyon sokszor kérdeztem már erről, mindig azt mondja hogy nem szereti már. Talán azert is gondolom, mert sokat beszélt róla az elején. Lehet tényleg szimpla hanyagság volt ez. De akkor sem szép
dec. 7. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!