Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlreagálom ezt a dolgot?
A párommal 2 hónapja vagyunk együtt. Én 25 ő 29 éves. Mielőtt megismerkedtünk volt egy hosszú kapcsolata és a randikon nagyon sokszor felhozta a lányt. Akkor úgy tűnt, hogy még mindig őt szereti, többször is megkérdeztem, amire persze az volt a válasza, hogy nem szereti már, csak eszébe jutott apró dolgokról. Az ismerkedésünk alatt ez miatt egy kis időre megszakítottam vele a kapcsolatot, aztán végül mégis belementem, mert elhittem hogy már nem szereti. (Hozzáteszem sokszor mondta akkor azt is, hogy ő nagyon szerette azt a lányt és vele akarta leélni az életét)
Miután összejöttünk, akkor már nem hozta szóba, mert én ugye megkértem rá. Most viszont megtaláltam a lányról képeket az egyik fiókba. Arra azt felelte, hogy nem emlékezett hogy azok ott voltak, és ki is dobta őket. Ez után nem sokkal egy olyan ajándékot kaptam tőle, amiről kiderült, hogy a lánynak vette előzőleg és most átadta nekem. Szerintem ez nagyon nem szép dolog, én soha nem adnék át senkinek olyan dolgot, amit másnak szántam. Szerintetek túlreagálom a dolgot?
A csávó egy redflag.
De lehet később megjavul. Én nem tudhatom.
Nem drága dolog, egy apróság
Kimutatja hogy szeret de ezek miatt a dolgok miatt most megint úgy érzem, hogy lehet még mindig őt szereti
Komutatja, hogy szeret. Hogy? 2 hónapja vagytok együtt, tuti még nem szeret. Gondolom kedveskedik neked, a volt barátnöje levetett holmijaival... De egyébként lehet ha vársz valamennyit, tényleg megszeret téged. És elfelejti a volt nőjét.
Én mondjuk nem jönnek össze olyan pasival, aki még a volt nőjét szereti. Nem akarok pótlék lenni, vagy valami búfelejtő nöcske...
Mielőtt megismerkedtünk, azelőtt 3 hónappal szakítottak.
Azt nem mondhatom tényleg, figyelmes velem, rengeteget vagyunk együtt.
Csak nem tudom miért adott nekem olyan ajándékot, amit másnak szánt előtte. Lehet szakitanom kellene
Én is adtam már oda olyat, amit volt páromnak szántam (ő meghalt).
Képek is, nekem az összes exemről meg vannak a képek emlékbe, az életem részei voltak...sose nézegetem őket.
N 32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!