Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Beképzelem? Vagy lehet valóság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beképzelem? Vagy lehet valóság alapja?

Figyelt kérdés

Van egy férfi,akinek a viselkedésén nem tudok kiigazodni, és nem tudom eldönteni a szándékát velem kapcsolatban.

Mikor egy légtérben vagyunk egyszerűen érzem azt a megmagyarázhatatlan kémiát, vonzódást közöttünk.

Beszélgetést kezdemenyez, megdicseri a ruhámat, sokszor eszreveszem,hogy néz, ha szórakozóhelyen vagy fesztivalon össze találkozunk, ahol azért megjegyezném rengeteg ember van,valahogy mindig úgy "alakul",hogy megtalál és pont mögöttem bulizik a tarsasagaval😅

Hogy ez sorsszerű vagy teljesen véletlen nem tudom,de egyszerűen nem értem,ha van valami fura köztünk, miért nem ír rám vagy veszi fel velem a kapcsolatot nyilvános platformon keresztül,vagy hív meg pl egy italra ha "egymás mellett" bulizunk. Volt olyan közös bulinak ahol megtalált, a tesója oda jött köszönni,aztán csak vette emberünk is a bátorságot oda jött hozzám,de olyan furi volt akkor is, ott állt mellettem,de ha én nem kerdezgettem volna vagy szóltam volna hozzá,hozzám se szólt volna 😅 (Azért volt rá példa,hogy elkapott egy táncra egyszer,de akkor spicces volt).

Legutóbb is én írtam rá egy képpel kapcsolatban,küldje át nekem,azt remélve elindul köztünk valamiféle eszmecsere, de még csak beszélgetésbe se elegyedett velem csak simán elküldte amit kertem.

Direkt csinálja? Vagy ez valami pszichológiai játék, amit velem űz,de bocsánat már tényleg én kezdem bohócnak érezni magam,az érzéseim miatt 😅

Férfiak véleménye érdekelne főleg.

Köszönöm,ha segítesz eligazodni a férfi pszichén!😅

dec. 6. 23:21
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Sztm annyira nem érdekled..:/
dec. 6. 23:25
 2/24 A kérdező kommentje:

Hát lehet el kell engednem, akkor ezt a témát 🤷🏼‍♀️

Én sem hinném,hogy szimpla beszarisag.

dec. 6. 23:31
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

"még csak beszélgetésbe se elegyedett velem"

Nem akar tőled semmit.

dec. 6. 23:42
 4/24 anonim ***** válasza:
47%
Képzeld el, lehetnek egy férfinak is komplexusai, lehet kicsi a farka, lehet gyerekkorában bántották, és nem hiszi el, hogy elég lehet egy nőnek, ezért nem kezdeményez normálisan. Aki akar téged, az következetesen ugyan úgy fog viselkedni, és el fog kezdeni veled ismerkedni. Ne erőlködj.
dec. 7. 00:31
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves a csávó? Ha mondjuk max. 23, akkor még esetleg el lehet képzelni, hogy szimplán gyáva nyuszi, ha számítógépes játékokon nevelkedett.

De ha már idősebb, nem hiszem, hogy a gyávaság lenne a pakliban, valszeg nem tetszel neki eléggé.

6/24 anonim ***** válasza:
100%
Bocs hogy nőként idepofátlankodok, a lelki dolgokhoz nincs közöm férfi részről, de az ilyenekből nekem se alakult még soha semmi normális. Szóval hiába a kémia, bármilyen okból kifolyólag de még most szerintem se akar semmi különöset ebből kihozni. Buliban, spiccesen van rá esély hogy összekavarodjatok, aztán viszont félő, hogy azt mondaná, hogy ez csak a pia volt, stb.
 7/24 anonim ***** válasza:
76%
Kicsit zavaros, hogy egyszer azt írod, hogy beszélgetést kezdeményez máskor meg, hogy hozzád se szól. Amúgy pedig lehet, hogy tökéles a leírásod ami simán lehet arra jel, hogy bizonytalan. Ha egyszer lép ő, azt várja, hogy te léped a következőt. Ha tetszik lépj valami határozottat, kezdeményezz valami programot kettesben - ha óvatos vagy nem kell kiköpött randi legyen, kérhetsz segítséget, fuvart, elkísérést, stb.
dec. 7. 05:17
 8/24 anonim ***** válasza:
Beképzeled
dec. 7. 06:33
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem aki flörtön kívül bàrmit is akar tőled,az fel fogja vetni akàr burkoltan is a randi lehetőségét.Ennél a csàvónàl szó nincs semmi ilyesmiről valószínűleg, legalábbis nagyon nem így viselkedik.Oké,baràtkozik meg biztosan tetszel azért neki,de ez sajnos nem feltétlenül jelenti azt, hogy szeretne is valamit tőled.
dec. 7. 10:06
 10/24 A kérdező kommentje:

Hát ez kicsit hogy is mondjam. Bonyolult picit annál. Van egy hobbim. És ő a tanárom! 😅

Én semmiképp se kezdeményezek. Én inkább próbálom "titkolni" meg visszafogni magam.

dec. 7. 10:20
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!