Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beképzelem? Vagy lehet valóság alapja?
Van egy férfi,akinek a viselkedésén nem tudok kiigazodni, és nem tudom eldönteni a szándékát velem kapcsolatban.
Mikor egy légtérben vagyunk egyszerűen érzem azt a megmagyarázhatatlan kémiát, vonzódást közöttünk.
Beszélgetést kezdemenyez, megdicseri a ruhámat, sokszor eszreveszem,hogy néz, ha szórakozóhelyen vagy fesztivalon össze találkozunk, ahol azért megjegyezném rengeteg ember van,valahogy mindig úgy "alakul",hogy megtalál és pont mögöttem bulizik a tarsasagaval😅
Hogy ez sorsszerű vagy teljesen véletlen nem tudom,de egyszerűen nem értem,ha van valami fura köztünk, miért nem ír rám vagy veszi fel velem a kapcsolatot nyilvános platformon keresztül,vagy hív meg pl egy italra ha "egymás mellett" bulizunk. Volt olyan közös bulinak ahol megtalált, a tesója oda jött köszönni,aztán csak vette emberünk is a bátorságot oda jött hozzám,de olyan furi volt akkor is, ott állt mellettem,de ha én nem kerdezgettem volna vagy szóltam volna hozzá,hozzám se szólt volna 😅 (Azért volt rá példa,hogy elkapott egy táncra egyszer,de akkor spicces volt).
Legutóbb is én írtam rá egy képpel kapcsolatban,küldje át nekem,azt remélve elindul köztünk valamiféle eszmecsere, de még csak beszélgetésbe se elegyedett velem csak simán elküldte amit kertem.
Direkt csinálja? Vagy ez valami pszichológiai játék, amit velem űz,de bocsánat már tényleg én kezdem bohócnak érezni magam,az érzéseim miatt 😅
Férfiak véleménye érdekelne főleg.
Köszönöm,ha segítesz eligazodni a férfi pszichén!😅
Hát lehet el kell engednem, akkor ezt a témát 🤷🏼♀️
Én sem hinném,hogy szimpla beszarisag.
"még csak beszélgetésbe se elegyedett velem"
Nem akar tőled semmit.
Hány éves a csávó? Ha mondjuk max. 23, akkor még esetleg el lehet képzelni, hogy szimplán gyáva nyuszi, ha számítógépes játékokon nevelkedett.
De ha már idősebb, nem hiszem, hogy a gyávaság lenne a pakliban, valszeg nem tetszel neki eléggé.
Hát ez kicsit hogy is mondjam. Bonyolult picit annál. Van egy hobbim. És ő a tanárom! 😅
Én semmiképp se kezdeményezek. Én inkább próbálom "titkolni" meg visszafogni magam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!