Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez a féltékenység miért lehet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a féltékenység miért lehet?

Figyelt kérdés

A mostani párom iszonyú féltékeny a gyerekemre,neki is van az én lányommal egy idős lánya. Az én lányom nem fényezem dicsérem csak muszáj leírnom mi a helyzet különben nem értenétek. Szóval az én lányom viszonylag jó tanuló, imád festeni és rajzolni és k*rva jól is csinálja, énekel sőt néha színházi fellépései is vannak (nem ismert mielőtt bárki kérdezné csak elszokott vállalni egy két dolgot) ellentétben a párom lánya nemmondom, hogy lusta de semmiképp sem azzal foglalkozik amivel kéne neki inkább ez a fiúzás téma. A párom lánya úgy jön ide, hogy igazából nem a lányomra féltékeny a párom hanem arra, hogy az én lányom ilyen az övé pedig nem ezt már szóvá is tette csak olyan stílusban, hogy az én lányom jöjjön ki belőle úgy mintha ő lenne a szar. Szerintetek ez normális? Sorry, hogy ennyire össze vissza lett de sietek

Illetve nemtudom írtam e már de mind a ketten 15 évesek

35/F

ma 13:19
 1/6 anonim ***** válasza:
80%

Nagyon gyerekes dolog ez, hogy felnőtt nőként ilyenre legyen féltékeny valaki ráadásul olyan módon, hogy ezzel a másik gyerekét hozza ki rossznak.

Ezt meg kéne vele beszélned, mert ha eddig a te gyereked nem érezte, ha huzamosabb ideig így maradtok, biztos megérzi majd a 15 éves lányod is, hogy apuci nője egy ellenségeskedő hárpia, és utána már nehezebb lesz helyrehozni a dolgokat, ha a gyereked sem fogadja el.

ma 13:23
 2/6 anonim ***** válasza:
37%
de hogy tudja kihozni rossznak? Én is tudok fogalmazni, de ez még nekem se menne… a tények azok tények…
ma 13:26
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem keress masik nőt, mert ez nem egy jellembajnok, és ez még máshol is ki fog ütközni. Ráadasul az a tipus, aki majd az anyagiakból is ki akarja túrni a lányodat, ha lesz rá lehetősége. El ne vedd!
ma 13:45
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképp sem normális. Meg nekem nagyon rosszul esne ha a saját párom a gyermeket akarja kihozni rossznak, úgy hogy ráadásul semmi rosszat nem tesz csupán csak jót, ezért gratulálok a lányodhoz. Ülj le vele beszélni, hogy ezt fejezze be, mert ezt így a lányod is megfogja érezni. Szerintem nem fogadja el annak a tudatát, hogy neked is van gyermeked mástól. Ez így csak rosszabb lesz, bármit csinál a lányod, majd ő lesz a rossz. Elején kell ezt csírájában elfojtani, ha meg továbbra is így folytatja tedd lapátra. Legalábbis én ezt tenném. Hihetetlen azért ez, mert kisgyermeknél mikor még 10 év alatti a gyermek, azt meglehet érteni ha valaki nem áll le kisgyermekessel, mert sok neki hogy rengeteg időt vagytok vele nyilván. De hogy egy 15 éves lány a puszta jelenlétével zavarjon…
ma 14:00
 5/6 anonim ***** válasza:
62%
Egy 15 éves lány nyilván szebb is mint ő, és egyre csak szebb lesz, ez is zavarja az ilyen primkóbb nőket.
ma 14:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem megkénne tőle szabadulni örökre. Nem fog megváltozni.
ma 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!