Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a féltékenység miért lehet?
A mostani párom iszonyú féltékeny a gyerekemre,neki is van az én lányommal egy idős lánya. Az én lányom nem fényezem dicsérem csak muszáj leírnom mi a helyzet különben nem értenétek. Szóval az én lányom viszonylag jó tanuló, imád festeni és rajzolni és k*rva jól is csinálja, énekel sőt néha színházi fellépései is vannak (nem ismert mielőtt bárki kérdezné csak elszokott vállalni egy két dolgot) ellentétben a párom lánya nemmondom, hogy lusta de semmiképp sem azzal foglalkozik amivel kéne neki inkább ez a fiúzás téma. A párom lánya úgy jön ide, hogy igazából nem a lányomra féltékeny a párom hanem arra, hogy az én lányom ilyen az övé pedig nem ezt már szóvá is tette csak olyan stílusban, hogy az én lányom jöjjön ki belőle úgy mintha ő lenne a szar. Szerintetek ez normális? Sorry, hogy ennyire össze vissza lett de sietek
Illetve nemtudom írtam e már de mind a ketten 15 évesek
35/F
Nagyon gyerekes dolog ez, hogy felnőtt nőként ilyenre legyen féltékeny valaki ráadásul olyan módon, hogy ezzel a másik gyerekét hozza ki rossznak.
Ezt meg kéne vele beszélned, mert ha eddig a te gyereked nem érezte, ha huzamosabb ideig így maradtok, biztos megérzi majd a 15 éves lányod is, hogy apuci nője egy ellenségeskedő hárpia, és utána már nehezebb lesz helyrehozni a dolgokat, ha a gyereked sem fogadja el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!