Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Regen miert kuzdottek a pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Regen miert kuzdottek a pasik a nokert? Manapsag miert nem?

Figyelt kérdés

Regen meg a nagyanyaink idejebe a pasi harcolt a noert, ha a visszautasitotta nem adta fel a probalkozast, szakitas utan is viragal levellel bocsanatkeressel probalta kiengesztelni, manapsag ez miert nem mukodik?

Mai vilagba egybol shakitanak, sot tarskeresesnel is aztvarjak h a no menjen feher lovon stb.

Ha mindenben ha gsulyozzak a ferfias szerepuket, akkor tarskeresesnel miert nem tokosebek? Ha van problema miert nem tesznek a kapcsolatert? Miert kell egybol bucsut inteni meg buszkenek lenni?

#idő #küzdés #Tökösek
nov. 30. 14:41
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Régen teljesen más világ volt, mint más, társadalmailag is. Nemcsak annyi változott, hogy régen küzdöttek, most meg nem. Anno még akkor is, ha nem a nő feje fölött döntöttek, azért mégiscsak egy tárgyként volt kezelve a nő, saját akarat nélkül - arra volt jó, hogy jó legyen a családnak a híre, hogy jól házasodjon, hogy szüljön gyereket. Emiatt voltak ilyen berögződések, hogy "jaj, ilyet nem tehetsz, mert akkor lotyónak hiszne, azt meg azért nem teheted, mert rossz fényt vet a családra". Nyilván ez alapjaiban megváltozott, amikor a nők elkezdtek dolgozni és önállósodni... ez óhatatlanul azzal járt, hogy egyre kevésbé a család, a falu meg a közszáj döntötte el, hogy kivel, hogyan jön össze a dolgozó, önálló nő, hanem saját maga... és akkor elkezdtek elmaradni ezek a sallangok. Hogy a tényleg "marhaként eladom a leggazdagabb pasasnak, akitől a lányom hány" jelenség egyre inkább megszűnéséről ne is beszéljünk.

Ma már azért az az elfogadottabb álláspont, hogy a nőnek nem kell ezeken a mondvacsinált udvariassági procedúrákon végigmennie ahhoz, hogy igent mondhasson egy férfinek, ergo ha nemet mondott, az nem. Persze, vannak még férfiak, akik nem értik a "nem"-et, meg a játszmázós kis libucik, akik túráztatják a férfiakat, akik díjként tekintenek magukra, akik azt hiszik, hogy egy 20. századi lányregényben vannak, de nem ez az átlag.

És az meg nettó kamu, hogy ma csak és kizárólag paraszt módon ismerkednek a férfiak. A többségük még mindig normális, max. többen vannak online társkeresőn és kevesen ismerkednek élőben, utóbbiak között meg több lesz a tahó, mert sok értelmes ember azért nem ismerkedik, mert fél a visszautasítástól vagy attól, hogy egy kalap alá veszik a "sunáználak"-os tagokkal.

dec. 4. 11:44
 32/33 anonim ***** válasza:

29

Nem lottózom Gondoltam ráharap egy golddigger. De nem.

dec. 4. 14:04
 33/33 anonim ***** válasza:

Sajnos 20 éve sem tudtak udvarolni.

Akkor is gond volt egy szál virág, ahogyan most is síkítoznak ha mondjuk még kéne hívni a nőt egy moziba.

Én ezért becsülöm meg a férjem, mert soha nem sz@revősködött és a mai napig udvarol.

Ha nem lenne férjem, inkább egyedül lennék, én nem vagyok hajlandó udvarolni egy palinak és arra sincs szükségem hogy valaki sajnáljon tőlem egy szál virágot.

Nekem nem kéne senki így, inkább egy vibrátort szereznék be, ami nem funkcionál férfiként, de a férfiak sem.

A vibrinek meg nincsenek elvárásai...

dec. 4. 18:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!