Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Regen miert kuzdottek a pasik a nokert? Manapsag miert nem?
Regen meg a nagyanyaink idejebe a pasi harcolt a noert, ha a visszautasitotta nem adta fel a probalkozast, szakitas utan is viragal levellel bocsanatkeressel probalta kiengesztelni, manapsag ez miert nem mukodik?
Mai vilagba egybol shakitanak, sot tarskeresesnel is aztvarjak h a no menjen feher lovon stb.
Ha mindenben ha gsulyozzak a ferfias szerepuket, akkor tarskeresesnel miert nem tokosebek? Ha van problema miert nem tesznek a kapcsolatert? Miert kell egybol bucsut inteni meg buszkenek lenni?
Mert rájöttek sokan, hogy illene tiszteletben tartani a nő akaratát. Tehát pl a nem az nem.
Nőként kevés örvendetesebb fejleményt tudnék elképzelni.
Csodás íráskép!
Régen sem úgy küzdöttek, hogy nem kellet a nőnek, de addig erőszakoskodott, amíg beadta a derekát. Hanem például az apjánál bizonyított, hogy érdemes a lány kezére.
Udvarolni meg küzdeni meg azért kellett jobban, hogy a lány belemenjen a szexbe. Főleg, ahol szűzen lehetett férjhez menni. De a fogamzásgátlók előtt minden szexben benne volt a terhesség esélye, így nem volt olyan könnyű valakit megfektetni. Nem úgy mint ma, hogy legkésőbb a harmadik randin elvárás.
És milyen jó, hogy ma már nem két férfi dönt a nő szerelmi életéről, hanem ő maga. :D
Én örülök, hogy azért egyre inkább afelé megyünk, hogy ha egy nő visszautasít egy férfit, akkor a férfinak illik ezt tudomásul venni. Mivel én elég egyenes voltam a randizás során, és a kapcsolatomban is őszinteségre törekszem, nekem maximálisan megfelel ez a helyzet. Aki meg játszmázgatni akar, az játszmázgasson, de nehogymár számonkérjük a férfiakon, ha tiszteletben tartják a randipartnerük döntését.
Nem feltétlenül két férfi dönt. Dédmama és dédpapa nagyon szerelmes volt. A papa teregetés közben látta meg a mamát az udvaron, és egyből beleszeretett. El is kezdett udvarolni, minden alkalmat megragadott. De a mamát a szülők szigorúan fogták, nem akarták férjhez adni egy "nincstelen jöttmenthez". A dédpapa elég rendesen megküzdött, hogy áldásuk adják.
Erre gondoltam. Nem arra, hogy a nő nem is akarta, és a feje felett egyezkedtek.
9 es igen ilyen esetekre gondoltam, ma vilagba 1 ilyen helyzetbe a ferfi lemondana a norol es keresne mast.
Azert kedem mi valtozott a mai ferfiakba h se udvarlas se kuzdes, hanem udvarlas helyett szexista szovegekkel akarjak levenni a noket a labukrol, kuzdes helyett meg keeresnek mast
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!