Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szól a kapcsolatotok a pihenésről?
Figyelt kérdés
Tudom sokan nem fogják érteni mire gondolok. De megpróbálom.
Aki azzal jön hogy kell a pihenés meg nehogy ne lehessen pihenni- mert nem erről van szó- ne is írjon.
De én arra gondolok amikor mindent ez irányít hogy tudjon pihenni mert utána bármennyit is pihen mindig fáradt lesz.
Mert például nákunk akármennyi dolga van nem kel fel előbb, vagy minden alkalommal mikor otthon van az az első hogy pihen, vagy reggel 10nél előbb nem kel.
Vagy például tudom ha szabin van és valami miatt előbb kellene kelni hogy segítsen, húzza a száját hogy előbb kell kelnie..stb
Tudom nem ez a kérdés, de ez engem is bosszantana. Nem normális ez
nov. 30. 12:10
3/14 anonim válasza:
bocsi hogy nem a kérdésre válaszolok közvetlenül, de többek között ezért nincs párkapcsolatom és nem is tervezem hogy lesz (csak ha jönne valaki, akivel egyezik a bioritmusunk, a prioritásaink, a jövőre vonatkozó vágyaink). nem tudnám elviselni, hogy más elvárásai szerint éljek. hogy valaki rosszallóan nézzen rám, amiért 8 előtt nem tudok felkelni (éjszakai bagoly vagyok, és azért mert a társadalom a koránkelőkre van berendezkedve, nem akarom magammal elhitetni, hogy az nekem is jó, amikor tudom, hogy 8 előtt nem funkcionálok). nem azt mondom hogy egyik jobb mint a másik, mert különbözőek vagyunk. csak azt, hogy a te helyzeted is ugyanez: vannak elvárásaid, a SAJÁT értékrendet szerint, és ez az értékrend nem passzol a párodéhoz. valójában mindkettőtöknek igaza van miközben egyikőtöknek sincs igaza. nyilván, egy kapcsolat a konszenzusról és kompromisszumról szól, egymás támogatásáról. tehát ha valamiben segíteni kell, akkor *elvárható* hogy segítsen a másik. de ehhez biztosan annyira korán kellene kelnie, vagy csak nálad van egy kis kontrollmánia? az éremnek a másik oldala pedig, hogy a minimálisat kéred tőle, de ő a kisujját se mozdítja - ebben az esetben nyilván ő az, aki megbízhatatlan és nem viselkedik társként. mindegy, melyik oldalát látjuk az éremnek, mindkét esetben ugyanaz a helyzet: nem illetek össze.
nov. 30. 12:14
4/14 anonim válasza:
Hány órát dolgozik a párod egy nap, milyen jellegű munkát végez, és hány órát alszik naponta?
nov. 30. 12:27
5/14 anonim válasza:
Azt amúgy tudtad kérdező, hogy pl a depresszió is olyan, hogy azonosak a tünetei a fáradtsággal? Az ember semmit nem akar, csak pihenni, és hogy hagyják békén. Szóval én ennek a lehetőségét se zárnám ki. És ha valóban ez a helyzet, illene észrevenni, mert a további b*sztatás hogy csinálj már valamit, csak mélyíti a bajt.
Meg van csomó szervi baj, ami szintén csökkenő energiával jár. Van amikor azt sem árt kivizsgáltatni.
nov. 30. 12:38
6/14 anonim válasza:
Hasonlóan vagyok, mint a 3as. Többek közt azért sem keresek párt, mert utáltam, hogy bűntudatom kellett legyen ha alszom délután, amire viszont nagyon igényem van, vagy, ha az egész hetes hajtás után a szombaot alvással és semmit tevéssel akartam tölteni. Két éve egyedül vagyok és nem érzem az olthatatlan vágyat valaki iránt, aki majd úgyis beleszól abba, mennyit pihenek.
nov. 30. 12:39
7/14 anonim válasza:
Én a falra.másznék ilyentől, mint te, azt a kis szabadidőt is, amim van hétvégén, be akarnád szabályozni. Én csak pihenni szeretek hétvégén. Néha belefér egy kirándulás, vagy séta. Vagy program, de csak néha. Ne akard kontrollálni a másikat.
nov. 30. 12:45
8/14 anonim válasza:
Azért nem lehetetlen olyan párt találni aki ezt elfogadja, sőt akár ő is ilyen
nov. 30. 12:46
9/14 anonim válasza:
Hatos: hármas vagyok, és hatalmas pacsii neked! Annyira jó azt olvasni, hogy vannak még emberek, akik nem kapcsolatfüggők. Akik rájöttek, hogy nem kell egy másik ember, csak azért hogy legyen - ha valójában az a kapcsolat csak még több feszültséget szül hosszútávon. Nem mondom, hogy teljesen vagy örökre elzártam magam a gondolattól is, de amíg azt érzem hogy egy kapcsolatban tojáshéjakon kell lépkednem vagy konstans bűntudatod éreznem, mert LÉTEZEM, addig egyszerűen nem éri meg.
nov. 30. 12:48
10/14 A kérdező kommentje:
Nem mondtam hogy néha nem oké hogy pihen. De ebben élni kell hogy igazán érteni lehessen mire gondolok.
De amikor a pihenés nekem oké,meg nekem jár és a másik intézze el a közös dolgaink..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!