Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok,nők hogy utasítsam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok,nők hogy utasítsam vissza a közeledést,hogy ne legyen belőle sértődés?

Figyelt kérdés

4 hónapja dolgozom egy új helyen

Van 2 nő aki folyamatosan kedveskedik nekem,csokit hoznak, házilag készített süteményekkel kínálnak, sokszor felajánlják hogy haza visznek autóval.

Zavarnak ezek

Rendben szingli vagyok,de nem az eseteim,nem akarok bármi áron kavarni valakivel csak azért hogy legyen valaki.

#szerelem #visszautasítás #Visszautasítani
nov. 30. 08:52
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

nem elutasitani kell, mert annál jobban mennek utánad, ha visszahúzodsz akkor ők azt érzékelik, hogy menni kell azután ami távolódik, szimpla energia az egész világ :-)

be kell fogadni ami van most örömmel, és akkor leáll a futóprogramjuk :-)

ez nem azt jelenti, hogy ....bármi is...

szerintem elég rendben vagy magaddal, ezért rajzanak körülötted ...ez egy elismerés neked légy rá bűszke és élvezd fogadd be ezeket az energiákat és köszönd meg amit teremtesz, igy akár bármi is jöhet az életedbe ami neked kedvező

nov. 30. 09:23
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
amire ránéznék, hogy mi az ami zavar ebben, mert ezzel okozod magadnak amitől elutasitani kellene első voltam ez lemaradt
nov. 30. 09:24
 3/8 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem egyszerűen légy őszinte velük, hogy jól esik a kedvességük, de nem akarsz tőlük senmit.
nov. 30. 09:32
 4/8 anonim ***** válasza:
91%

Ugyanmár, mindenki tudja, hogy kell visszautasítani valakit, ha jól nevelt.

Nem viselkedsz félreérthetően, udvarias és távolságtartó vagy.

Ha visz valamit neked, akkor köszönd meg és mondd, hogy nem kellett volna.Majd le fog róla szokni.Ha kínálgat sütivel, mondd: köszönöm, nem kérek.Majd leszokik róla.

Ha el akar vinni, mondd: köszönöm, de nincs rá szükség.

Majd felfogják.

nov. 30. 09:48
 5/8 anonim ***** válasza:
55%
Gondolod ha neked sütivel kedveskednek, akkor majd elvárásaik lesznek cserébe feléd? Csak te kapsz abból a sütiből, vagy esetleg a többi kollega is? Mi is szoktunk néha sütit kapni öreg néniktől, de semmi rosszat nem látok bele. Ha mégis olyan a helyzet nálatok, hogy más miatt is érzed hogy bejössz nekik és úgy próbálnak közeledni hozzád, akkor szimplán csak nem viszonzod, és idővel le fognak állni. A sütivel meg magában szerintem semmi gond nincs, ha csak nem vagy cukorbeteg. Jó étvágyat hozzá!
nov. 30. 10:22
 6/8 anonim ***** válasza:
14%
Ne válogass dugd meg őket
nov. 30. 10:24
 7/8 anonim ***** válasza:
76%
Próbáltad már ezt őszintén megmondani?
nov. 30. 10:51
 8/8 anonim válasza:
100%

6. Haha és ha nem néznek ki jól? Ezt könnyú odavágni, de mi van ha a kérdező jóképű, jó testű, stb... az említett nők meg nem?

Szerintem kellő tisztelettel meg kell mondani. Úgy, hogy ne legyen nagyon gáz, mert mégis csak együtt kell dolgozni. Előbb jelekkel utalni rá, utána ha nem megy, akkor megmondani, de úgy, hogy nem velük van a gond.

Ha ez sem elég (tuti elég lesz) akkor még határozottabban. De valószínű ennél előbb is érteni fognak belőle.

dec. 22. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!