Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan nő, aki szerelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan nő, aki szerelmes volt már meleg férfiba?

Figyelt kérdés
Mit lehet ilyenkor tenni? Hogy viselted el? Miből tudtad meg?
nov. 29. 10:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Egyetemen belezúgtam az egyik csoporttársamba. Az első naptól kezdve legjobb barátok lettünk, elválaszthatatlanok voltunk, imádtuk egymást. 100% lelki társak.

Amikor megtudtam, hogy meleg, egy (álom)világ omlott össze bennem. De ettől függetlenül a kapocs megmaradt közöttünk, és 18 év elteltével is legjobb barátok vagyunk :)

nov. 29. 11:34
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Kizárt hogy valaha tudnék vonzódni egy meleghez
nov. 29. 11:43
 3/6 anonim ***** válasza:
25%

Egyszer borzasztóan tetszett egy meleg színész, az a pasi tényleg különleges volt.

De szerintem ez ritka eset, hogy egy hetero nő vonzódni kezdjen egy meleg pasihoz, hiszen nekik általában van egy olyan kisugárzásuk, viselkedésük, megjelenésük, ami taszító a nők számára.

nov. 29. 16:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Még gimis voltam. Nagyon tetszett egy srác, egyből megvolt köztünk az összhang, órákig tudunk beszélgetni. Aztán pár hét ismeretség után tisztázta, hogy meleg. Először nagyon csalódott voltam. De annyira hiányzott a társasága, hogy ez se érdekelt. Húsz éve vagyunk legjobb barátok.
nov. 29. 19:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Én ilyet nem tudok elképzelni, általában van egyfajta nőies kisugárzásuk, egy hetero nőnek egyáltalán nem lesz vonzó.
nov. 29. 21:29
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Én bi nő vagyok,erős,férfiasabb vonásokkal,és nekem bejönnek a melegek,de nem a nőies melegek,hanem akikről nem mondanád meg,hogy a férfiakhoz vonzódnak.

Nekem 2x is sikerült meleg férfibe beleszeretni,de hál Istennek,mindkétszer sikerült helyén kezelni az érzéseimet.

Először is,beolvastam saját magamnak,hogy el ne kezdjek itt ábrándozni a közös jövőről,mert ebből SOHA nem lehet semmi.Viszont,mivel ezek az érzések elég erősek voltak,egy szintig meg kellett,hogy "éljem",tehát,időnként hagytam,hogy eluralkodjon felettem,amit érzek.Aztán csillapodni kezdtem.

Már vége. Barátság sem lett belőle,de jobb is így.

Nem fogom fel fájdalmas emlékként,mert a plátói szerelem tiszta az én szememben.

dec. 1. 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!