Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már olyan veletek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan veletek, hogy két férfiba voltatok szerelmesek? Lehetséges ez???

Figyelt kérdés
Férjnél vagyok, de van egy szeretőm is. Úgy érzem, hogy mindkettőt szeretem. Teljesen más típusúak, más dolgot nyújtanak. Olyan furcsa ez. Lehetséges tényleg, hogy két férfiba legyek szerelmes?? Vagy csak én gondolom így?

2020. nov. 6. 19:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
82%
Most helybe jöttél ide a pofonért?
2020. nov. 6. 19:41
 2/11 anonim ***** válasza:
89%

Ha ugyanazt érzed mindkettő iránt, akkor az egyikbe sem vagy szerelmes.

Szeretni lehet több embert egyszerre, de szerelmes csak egybe lehetsz.

2020. nov. 6. 19:44
 3/11 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy jön majd pár negatív hozzászólás. Fel vagyok készülve. Viszont minden nap egy lelki teher, mert mindkét férfi fontos nekem.
2020. nov. 6. 19:46
 4/11 anonim ***** válasza:
59%
Ilyen még nem, mert férfi vagyok, de 2 nőt már volt szerencsém szeretni. Az egyik embert általában a lelke miatt, a másikat a teste miatt szeretjük jobban. Kár, hogy nem lehet két, vagy több emberből egyet összegyúrni, mert volna itt egy szép névsorom.:)
2020. nov. 6. 20:32
 5/11 anonim ***** válasza:
51%

A szerelem monogám érzés. Tudom, a poliamorok vitáznának ezzel, de azért általában így van. A szeretet az más kérdés, szeretni szerethetsz többet is, mert a szeretet nem fogy el. Viszont mivel mindkettőt becsapod, ezért a szeretet valódiságában sem vagyok biztos. Az igazi szeretet ugyanis nem bánt.

Egyik férfi sem tud a számodra kerek egész lenni önmagában, ami szerintem elgondolkodtató. Persze ha neked ez így jó....

2020. nov. 6. 21:32
 6/11 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem igenis lehet egyszerre két férfibe szerelmesnek lenni!

Nem tudnék kettőjük közt választani - és nem is nagyon akarok!

Az, hogy másnak erről mi a véleménye, az engem egy cseppet sem érdekel.

2020. nov. 6. 21:44
 7/11 anonim ***** válasza:
72%

Szerelmes épp nem, de vonzódtam már őrülten férfihoz úgy, hogy itthon, férjemmel minden rendben volt.

A szerelemhez sem hiányzott sok.

2020. nov. 6. 22:27
 8/11 anonim ***** válasza:
70%
Igen, ez inkább vonzalom. Nekem is volt ehhez szerencsém, de a vonzalom csillapodik, a szeretet viszont megmarad. Legalábbis nálam. Nem csaltam meg, de gondoltam rá párszor és lett volna rá alkalmam.
2020. nov. 6. 22:53
 9/11 anonim ***** válasza:
34%

Hmm, tehát azt akarod mondani, hogy ez egy normális érzés, és normális kapcsolat, amiben vagy?

Olyannyira normális, hogy a férjed/szeretőd is tudja, mindenki képben van? Gondolom nem. Beszéld meg velük őszintén az “érzéseidet”. Akkor nekik is világossá válna a helyzet, s kiderülne valójában, hogy mennyire “szerelmi kapcsolat” ez, amikor a férjed is elhajt a búsba.

2020. nov. 7. 08:51
 10/11 anonim ***** válasza:
65%

Itt mindenki "hűséges", csak én nem?

És akkor én kikkel kefélgetek?

2020. nov. 7. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!