Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan veletek, hogy két férfiba voltatok szerelmesek? Lehetséges ez???
Ha ugyanazt érzed mindkettő iránt, akkor az egyikbe sem vagy szerelmes.
Szeretni lehet több embert egyszerre, de szerelmes csak egybe lehetsz.
A szerelem monogám érzés. Tudom, a poliamorok vitáznának ezzel, de azért általában így van. A szeretet az más kérdés, szeretni szerethetsz többet is, mert a szeretet nem fogy el. Viszont mivel mindkettőt becsapod, ezért a szeretet valódiságában sem vagyok biztos. Az igazi szeretet ugyanis nem bánt.
Egyik férfi sem tud a számodra kerek egész lenni önmagában, ami szerintem elgondolkodtató. Persze ha neked ez így jó....
Szerintem igenis lehet egyszerre két férfibe szerelmesnek lenni!
Nem tudnék kettőjük közt választani - és nem is nagyon akarok!
Az, hogy másnak erről mi a véleménye, az engem egy cseppet sem érdekel.
Szerelmes épp nem, de vonzódtam már őrülten férfihoz úgy, hogy itthon, férjemmel minden rendben volt.
A szerelemhez sem hiányzott sok.
Hmm, tehát azt akarod mondani, hogy ez egy normális érzés, és normális kapcsolat, amiben vagy?
Olyannyira normális, hogy a férjed/szeretőd is tudja, mindenki képben van? Gondolom nem. Beszéld meg velük őszintén az “érzéseidet”. Akkor nekik is világossá válna a helyzet, s kiderülne valójában, hogy mennyire “szerelmi kapcsolat” ez, amikor a férjed is elhajt a búsba.
Itt mindenki "hűséges", csak én nem?
És akkor én kikkel kefélgetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!