Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti voltatok már szerelmesek olyan férfibe\nőbe, aki külsőre egyébként nem volt esetetek?
Teljesen belezúgtam egy fiúba, egyszerűen minden gondolatom ő, viszont külsőre nem igazán jön be.
Aki tapasztalt már ilyet, hogyan végződnek az ilyen "szerelmek"?
5 barátnőmből 4 ilyen volt.... :)
És ahogy az 1-es válaszoló is írta miután összejöttünk ,ők lettek a legszebbek a világon számomra.
Hogy végződtek?
3-al vége lett de egyáltalán nem a külső miatt..
A 4. most a menyasszonyom :D
Az első barátnőm olyan szinten nem volt az esetem, hogy a jelenlététől is irtóztam. Rideg, tartózkodó fapofa nőszemély volt, amíg el nem kezdtünk kommunikálni egymással. A második barátnőm sem tűnt fel, kövérkés volt, legalábbis nálam a felső határt kb. 10 kilóval átlépte, mégis belezúgtam, imádtam, annak ellenére, hogy később kiderültek a titkolt, gusztustalan tulajdonságai.
Az "ideálokat", akikre meg felfigyeltem életem során, azokat folyton elkapkodták az alfahímek.
Igen.
Ugyanúgy mint bármely hosszabb kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!