Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már olyan veletek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan veletek, hogy két férfiba voltatok szerelmesek? Lehetséges ez???

Figyelt kérdés
Férjnél vagyok, de van egy szeretőm is. Úgy érzem, hogy mindkettőt szeretem. Teljesen más típusúak, más dolgot nyújtanak. Olyan furcsa ez. Lehetséges tényleg, hogy két férfiba legyek szerelmes?? Vagy csak én gondolom így?

2020. nov. 6. 19:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
80%

2-es. Ezzel nem értek egyet. Szerintem lehetsz szerelmes többe is. Én pl. tapasztaltam már ilyet. Ha te még nem akkor oké, te dolgod, de pls. ne beszélj már úgy mintha értenél hozzá, vagy mintha valami doktor lennél.

Most pedig válasz a kérdésre:

Szerintem igenis lehetsz több emberbe szerelmes, de előbb utóbb úgyis eljutsz arra a pontra amikor majd választanod kell. Valószínű, hogy belesel majd abba a hibába, amibe én is beleestem már, hogy halogatod a dolgot a végsőkig. Tanácsot nem tudok adni, de nem is ingem az ügy. Én csak bíztatni tudlak, hogy bízz az érzéseidben és ne hagyd, hogy elbizonytalanítsanak mások.

2020. nov. 9. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!