Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lettem egy nős férfiba. Ő azt mondja, hogy szeret engem, de félti a felesége érzéseit?
De ha szereti a feleségét, akkor miért kellettem neki én? Lehet mondani, hogy csak kihasznál, de akit tiszta szívből szeretünk, azt nem csaljuk meg!
Ő kezdeményezett, először csak barátok voltunk. Ő habarított magába.
De ha meg engem szeret, akkor miért nem hagyja el a feleségét? Azt mondta, hogy idő kell neki. Én az elején vártam rá, hogy elhagyja. De nem hagyta. Majd történt köztünk ez-az. Most meg vacillál. Azt mondja, hogy szeret, de nem akarja megbántani a feleségét.
Nincs családjuk, gyermekük.
Azért mert a feleség számára azért vab tartva,mert mos/főz/takarít rá,Te meg csak szex kellék vagy neki.
Miután szétment a feleségével az után kellett volna ebbe belemenned, főleg ha téged az érzelmek irányítanak,mert így most szórakozik veled. Nem fog elválni.
Hintába tett. Épp annyit ígér, hogy ne dobd ki, és széttedd neki a lábad.
Aki válni akar, az elválik. Nincs itt semmi látnivaló. Ő egyszerűen nem akar válni. Csak van valami, amivel te kikerekíted a pasi életét, valami, amit a feleségtől nem kap. Lehet, hogy az újdonságot, a tiltott gyümölcsöt, vagy csak te lenyeled. De ez ennyi, és nem több.
A feleségét szereti, ő adja a 90%-ot, te meg kikeretíted a pasi életét 100%-ra.
De ha neked ez kell...akkor ezt kapod.
2, de ha szereti miért kellek én? Ha valakiért odavagy, az felülírja a kíváncsiságot, nem?
Én csak olyannal csalnék meg valakit, akiért odavagyok.
Megunta az asszonyt, friss húsra vágyik. Nyilván ha talál egy balekot, aki beleszeret, akkor azt addig tarthatja talonban, amíg a balek rá nem jön. Ne haragudj a nyers megfogalmazásért, de ez az igazság. Hülyít és hiteget. Ha tényleg szeretne, elvált volna már rég az asszonytól, pláne így, hogy gyerek sincs a dologban.
én is így jártam, de az "enyém" ennél gerincesebb volt, nem használt ki szexuálisan, nem akarta, h. a szeretője legyek.
elmondta, h. mit érez, és hogy nem tudunk együtt lenni a családja miatt (gyereke is van). és elengedett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!