Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lettem egy nős férfiba. Ő azt mondja, hogy szeret engem, de félti a felesége érzéseit?
De ha szereti a feleségét, akkor miért kellettem neki én? Lehet mondani, hogy csak kihasznál, de akit tiszta szívből szeretünk, azt nem csaljuk meg!
Ő kezdeményezett, először csak barátok voltunk. Ő habarított magába.
De ha meg engem szeret, akkor miért nem hagyja el a feleségét? Azt mondta, hogy idő kell neki. Én az elején vártam rá, hogy elhagyja. De nem hagyta. Majd történt köztünk ez-az. Most meg vacillál. Azt mondja, hogy szeret, de nem akarja megbántani a feleségét.
Nincs családjuk, gyermekük.
21
azt én írtam, h. nincs boldogság, a saját helyzetemre értve.
engem ő testileg nem kapott meg, de tud róla, h. szeretem.
bennragadt a felesége mellett, akivel nyilván már nem okés minden, és engem is most elveszített, holott ő is szeret.
" nem boldog a feleségével, mert nem “csak dugni” járunk össze, hanem rengeteget lelkiztünk."
Ugyan már, minden második szeretői kapcsolatban ahol a férfi lép félre ezzel eteti a szeretőjét. Nagyon sokra mész azzal, hogyha lelkiztek. Ha szeretne úgy ahogyan egy párkapcsolatban kell akkor már rég nem az előző nővel lenne együtt.
miért pontoztátok le a 13-as válaszomat?? a saját sztorimat osztottam meg, azt gondolom valid, hogy az érzéseimet, gondolataimat megfogalmaztam.
ez kinek miért fáj közületek?
Szokásos helyzetben vagy kérdező.
A férfi véleményemesedett a helyzetbe hogy egyszer itt-egyszer ott.
Ha nem rakja ki a felesége , nem vàrható előrelèpès.
Van egy réteg , akik kifejezetten ilyen "problèmàval" írnak be.
"Nem akarja megbántani" 🤣🤣🤣🤣
Azért dug félre jah
"akit tiszta szívből szeretünk, azt nem csaljuk meg!"
Ha dugtatok, akkor nem csalta meg a feleségét? Blala... Dehogynem.
Téged is ugyanúgy megcsalna, ha akadna jobb.
A másik! Ha lefeküdtetek, akkor te is részese voltál a megcsalásnak.
Valahogy túl egyoldalú az elképzelés a megcsalásról.
Engem ne csaljanak meg, de azért dugok egyet egy házas férfival.
Tovább gondolva a helyzetet, neki így túl kényelmes, ha nem akar elválni a feleségétől és közben veled is szórakozik.
Két vasat tart a tűzben.
Tök mindegy mennyit lelkizik, ettől még nem lesz egyenesebb ember.
Majd akkor szóljál, ha elválik és csak veled foglalkozik.
Akkor elhiszem ezt a sok süket dumát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!