Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak válasza érdekel jobban, vajon többet érez barátságnál?
Van egy férfi ismerősöm, és nem tudom, hogy túlgondolom vagy tényleg többet érez irántam.Összeszólalkoztunk valamin, erre azt mondtam neki, hogy sértő.Erre azt mondta, hogy miért, szerinted a Tied nem az?
Újabban ez már a 2. alkalom, és nem tudom mire véljem. Utána ha lehiggad 2 hét múlva ő keres de szűkszavúan.
Az első ilyen alkalom után azt mondta, hogy neki ez nem fér bele egy barátságba. Most is azt mondta, hogy hisztis vagyok, szerintem meg ő az.
Netről ismertem meg, eddig egyszer találkoztunk de sokat nevettünk.Mind a kétszer ő írt rám újból. Amúgy is helyes, biztos van sok más opciója is rajtam kívül, mégis nekem ír, ahhoz képést, hogy elvileg kiidegeltem már megint.
"mégis nekem ír"
Meg még ki tudja hány másiknak.
Ennyi alapján bármi is lehet, bőven az is benne lehet a pakliban, hogy úgy van vele, egyszer talán összejön veled majd valami.
"Utána ha lehiggad 2 hét múlva ő keres de szűkszavúan."
Tényleg kell neked egy olyan "férfi" aki úgy viselkedik, mint egy hisztis kisgyerek? Még hogyha történetesen többet is érez, (bár nem írtad le, hogy ki mit mondott a másiknak amin megvolt a sértődés.. ) a viselkedése akkor sem jó alap ahhoz, hogy bármi legyen.
2 hét múlva keres 😀
Igen, biztos nagyon fontos vagy neki és biztos érez irántad valamit. 😏
Ez olyan tini kategória, férfiről itt nincs szó, se nőről. Nem bírom aki a folyton bűntudatot kelt a másikban a sértődéseivel. Meg dührohamot kap, két het kell mire lehiggad? Milyen
érzelmi nagyságra vall. :)
Nem is ismered jóformán, ha neten ennyire hisztis, milyen lehet élőben?
Számhoz közel adott puszit, inkább szemből közeledett mintha meg akarna csókolni.
Illetve beleakadt az ékszerem a hajamba. Segített, eközben nagyon romantikus pillanatnak éreztem. Szintén közel hajolt, bár szerintem ez egyáltalán nem volt szükséges a segítséghez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!