Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérdés, hogy mi a győzelem és mi a vereség? Ha valaki örököl 500 milliót, de nincs kedve vele bajlódni, inkább biciklizgetne naphosszat, akkor a biciklisfutárság neki való. Győztes-e ő?
Akkor győzök-e, ha 3 szupermodell csajom van és minden nap másik autóba ülhetek vagy akkor, ha azt az életet élhetem, amit szeretnék, ráadásul azt is tudom, hogy mit szeretnék? Ősidőktől feltett kérdések ezek és nehéz rá megmondani a megoldást.
Nekem egy barátnőm volt biciklis futár amíg le nem jogsizott, ő pont hasonló, mint amit a kettes írt, bár nem 500 milliót örökölt, csak annyit, amiből vett egy lakást és elvan a futárkodással, nem szereti a kötöttségeket. Közben tanul otthon, vannak tervei, nem gondolom, hogy vesztes lenne. Nem csak ennyin múlik a dolog. Bármi lehet átmeneti állapot.
Nyilván papíron egy 45 éves, albérletben élő, nyomorgó biciklis futár nem hangzik annyira jól.
Biciklizni faja.
Mint tudjuk 1000000000000000játék van
Es mindbe lehet győzni nyerni
De olyan aki mindbe nyer hát olyan sztem nix
Ugyhogy én vesztes vagyok te is vesztes vagy és az összes olvasó aki ezt látja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!