Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vesztes férfi tipikus példája...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vesztes férfi tipikus példája mondjuk a biciklis futár?

Figyelt kérdés

ma 07:22
 1/7 anonim ***** válasza:
95%
Vesztes férfi példája az aki a foglalkozására fogja, hogy miért nincs barátnője...
ma 07:26
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Kérdés, hogy mi a győzelem és mi a vereség? Ha valaki örököl 500 milliót, de nincs kedve vele bajlódni, inkább biciklizgetne naphosszat, akkor a biciklisfutárság neki való. Győztes-e ő?

Akkor győzök-e, ha 3 szupermodell csajom van és minden nap másik autóba ülhetek vagy akkor, ha azt az életet élhetem, amit szeretnék, ráadásul azt is tudom, hogy mit szeretnék? Ősidőktől feltett kérdések ezek és nehéz rá megmondani a megoldást.

ma 07:28
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egy barátnőm volt biciklis futár amíg le nem jogsizott, ő pont hasonló, mint amit a kettes írt, bár nem 500 milliót örökölt, csak annyit, amiből vett egy lakást és elvan a futárkodással, nem szereti a kötöttségeket. Közben tanul otthon, vannak tervei, nem gondolom, hogy vesztes lenne. Nem csak ennyin múlik a dolog. Bármi lehet átmeneti állapot.

Nyilván papíron egy 45 éves, albérletben élő, nyomorgó biciklis futár nem hangzik annyira jól.

ma 07:34
 4/7 anonim ***** válasza:
76%
A vesztes az, aki kora reggel ezen agyal a gyakorin.
ma 07:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Akinek nincs sok pénze, tehát jó eséllyel pl. egy biciklis futár is.
ma 07:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Csak a foglalkozásából én nem mondanék olyat senkire, hogy vesztes. Az inkább attól függ, hogy mit hoz ki az élethelyzetéből, boldog-e így, el tudja-e magát tartani, ill. erre fog-e bármit az életében. Az nyilván lehet vesztes típusú biciklis futár, aki azon pinnyog mindenkinek, hogy "hát csak azért van ilyen fos melóm, mert nem születtem gazdag családba meg nem volt magántanárom, mert hát nagyon okos lennék, de egyetemre csak a gazdaggyerekek mehetnek" meg "azé' nincs csajom, mert csóró vagyok, és minden nő egy pénzéhes k...a". Közben vannak tök normális, jó fej, párkapcsolatra is alkalmas biciklis futárok - ha van egy csepp esze, akkor nem az insta modell / Miss Universe döntős csajokat hajkurássza, mert azok valszeg nem fognak leállni egy futárral, de ennyi. Saját szintjén tök sikeres lehet.
ma 08:16
 7/7 anonim ***** válasza:

Biciklizni faja.

Mint tudjuk 1000000000000000játék van

Es mindbe lehet győzni nyerni

De olyan aki mindbe nyer hát olyan sztem nix

Ugyhogy én vesztes vagyok te is vesztes vagy és az összes olvasó aki ezt látja

ma 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!