Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Attól még lehet valaki párkapcsolati bántalmazó hogy nem hozza a tipikus bántalmazó dinamikát (felértékelés, leértékelés, eldobás, visszaporszivózás)?
Ezt a dibamikát a nem bántalmazók is simán hozzák.
Aki nem ilyen azok szerintem azok csak akik mindig olyan "lagymatagok" pl nem lángol az elején, a kozepén se a végén se.
Nincsenek értelmei se szinte.
Már a felértékelés is bántalmazó "dinamika" ?
Szerencsére már rég olvastam elméleteket a she.hu-n, milyen egy aktuális férfi.
Nem kéne nektek inkább egy kompresszorral 3 BAR-ra fújható gumipali?
Pedig jelenleg tényleg itt tartunk, a felértékelés, sőt ha valakit sokszor és intenzíven keresnek, már az is erős red flag lett nekik. Mert egyből a love bombingra gyanakodnak, ha lelkes vagy. Pont itt az oldalon olvastam több kérdésben is, hogy előszeretettel szívatják meg ilyenkor az embert, tesztelésnek beállítva. Hogy intenzív beszélgetések után napokra eltűnni szó nélkül, nem írni, aztán megnézni hogy reagál. Na most ha valakit érdekelsz és gyakran ír és keres, aztán minden ok nélkül eltűnés sőt utólag se adni válasz hanem ilyen inzultálós választerelés történik hogy "dolgom volt", az szerintem pont hogy megöli az alakuló érzelmeket is. Meg a kölcsönösséget és tiszteletet, komolyan vehetőséget. És utána elkezd jogosan lesz*rni a másik fél, magát védve, távot tartva. Vagy hasonló szopatós játszma alakul ki, hurrá. Vagy ha esetleg szóba hozza hogy ez azért nem teljesen fair mert nem érzi őszintének a "dolgom volt" féle utólagos választ a random hosszabb eltűnésre (ugye ez bármikor megismétlődhet ezek után, normális ember mondani szokta a másiknak hogy most pár napig ne számítson rá mert nem lesz elérhető, meg manapság mindenki ghostingra gondol már 1-2 nap után), akkor egyből nárcisztikusnak bélyegzik, agresszív szemét stílusba váltanak és utána letiltják. Egyetlen jogos kérdésért. Mintha a másik fél lesz*rása, random hullámzó "kapcsolati dinamika", a másik fél elővétele amikor neked épp szükséged van rá majd random szó nélküli időszakos eldobálása nem mutatna nárcisztikus jegyeket :D Mert az olyankor kicsit se zavarja őket hogy ugyanúgy lehetne mondani. Csak ugye normális ember nem dobálózik komoly személyiségzavarokkal, hanem próbálja megbeszélni a dolgokat. De ezekkel ezt se lehet mert olyankor egyből hárítanak, támadnak, tiltanak, ami szintén eléggé nárcisztikus tünet. De mégis ők dobálóznak a bélyeggel :D
Aztán megy a csodálkozás, hogy mivé vált az online társkeresés, nincs normális férfi, mindenki csak szórakozik meg otthagy, lelép, eltűnik, ghosting. És akkor ezen a hülye játszmázós tesztelésen kívül még rengeteg mást is sorolhatnék, hogy miért, ki hogyan viselkedik aztán csodálkozik a reakción. De az már nagyon eltávolodna a kérdés eredeti témájától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!