Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Mennyire tetszenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Mennyire tetszenek nektek a tipikus német férfiak?

Figyelt kérdés

Szőke haj, kék szem, és nagyjából ilyen ábrázat, ha nem tévedek:

[link]

júl. 7. 11:42
A kérdező szavazást indított:
Tetszik!
Nem rossz.
Nem jön be
30 szavazat
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
72%
Nekem se jön be.
júl. 7. 12:05
 2/20 anonim ***** válasza:
45%
Ha olyan vagy Magyar férfiként, mint egy német, pl.: rend és tisztaság szeretet, domináns vagy, akkor nehéz dolgod lesz... :D
júl. 7. 12:09
 3/20 anonim ***** válasza:
34%
Miért kérdezed?
júl. 7. 12:11
 4/20 anonim ***** válasza:
47%
A nők nem egy homogén halmaz, hanem egyének, különböző ízléssel, egyéniséggel és preferenciákkal.
júl. 7. 12:12
 5/20 A kérdező kommentje:

Nekem azt mondta az egykori olasz főnököm, hogy szerinte én nem vagyok magyaros, hanem inkább amolyan dél-amerikai arcom van. Igaza is van ebben (és ennek örülök is xD)

De ha újászülethetnék, lennék ilyen tipikus német is. Amolyan tekintélyt parancsoló, komoly megjelenésük van. :)

júl. 7. 12:13
 6/20 A kérdező kommentje:
Ja, és a tipikus német nők szépek!
júl. 7. 12:14
 7/20 anonim ***** válasza:
43%
Igen, ezen felül a német srácoknak sokkal nagyobb sikerük van a magyar lányoknál, mint nekünk, magyar férfiaknak.... Biztos közre játszik, hogy gazdagabbak (segédmunkás is úgy él, mint egy magyar diplomás), de nem hiszem, hogy ez az egyedüli dolog.
júl. 7. 12:17
 8/20 A kérdező kommentje:

Gazdagabbak, de ha csak a pénz felől közelítjük meg a kérdést, akkor a szintén németül beszélő svájciak az igazán gazdagok, oda járnak át a németek is dolgozni (mármint azok, akik a német-svájci határ közelében laknak).

Amúgy én is oda akarok kimenni dolgozni, ezért (is) tanulok németül.

júl. 7. 12:20
 9/20 anonim ***** válasza:
66%
8 - Mi köze ennek az eredeti kérdésedhez?
júl. 7. 12:23
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Jól teszed, Kérdező. Ma már én sem hezitálnék (pl. ha tudom fiatal koromban, hogy közel a 40-hez is esélytelen, hogy Családom legyen). Egyszerűbb lett megszerezni a német állampolgárságot is. Remélem, hogy Te okosabb leszel, mint én és hamar meglesz a kívánt egzisztenciád.
júl. 7. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!