Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Olyan lány is tetszene nektek/olyannal is járnátok aki nem az a tipikus vékony alkat, de mondjuk szép arca van és kedves?
Figyelt kérdés
2013. júl. 29. 20:23
4/9 anonim válasza:
Természetesen, képet esetleg privibe? :D
5/9 anonim válasza:
Ez így eléggé rejtélyes, hogy nem az a tipikus vékony alkat:D
6/9 A kérdező kommentje:
ööö...képet nem küldök nem akarok itt párt keresni.. ;) nem az a tipikus vékony alkat alatt aszt értem hogy nem olyan sima has mint egy asztallap hanem kicsit "husisabb". :)
2013. júl. 29. 20:29
8/9 anonim válasza:
Természetesen igen. :D
Egy kis poci, vagy ha itt-ott egy kicsit husisabb a lány az még nekem külön be is jön. :D
17 F
9/9 anonim válasza:
Nem tudom, nekem sincs olyan lapos hasam amit mondtál. Gondom még nem volt, mindig volt jelentkező. Azt szokták mondani h az a jó amibe lehet kapaszkodni. De én nem tudom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!