Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire tipikus hozáállás a nök részéről?
Amígy közelebbi kapcsolatban, vagy barátságban voltatok vele, addig mindig időben válaszolt az üzeneteitekre, mikor meg már nem vagy annyira fontos, akkor gyakran csak elolvassa az érdeklődö üzenetedet, aztán válaszra se méltat. Ha meg szóváteszed, akkor persze egyből tud írni, és még ő van felháborodva, hogy neki nincs ideje válaszolni, ami persze tuti kamu.
Pl itt van volt kolléganőm, kiment németbe dolgozni, de csak 4 órás munkája van, a többiben max otthon csinál valamit, de inkább csak alszik már kora délután is. 1 hete ráírtam, olvasta, de nem válaszolt , szerdán írtam, semmi válasz, de elolvasta. Szóvátettem, akkor egyből tudott válaszolni, és megvolt sértődve. De nem ő az egyetlen, volt aki ki is kapcsolta a messenger álapotjelzését, meg ő már ritkán telefonozik, szöveggel takarózik. Bezzeg mikor megígérte, hogy egy fontos papírt kikér nekem, és fél nap után se értem el, majd a lányát kértem meg, hogy üzenjen neki, akkor egyből válaszolt. Na ő is ennyire nem nézi, csak éppen ott az okosóra a kezén.
Férfiaknál is jelen van, pl van egy haverom aki régen rendszeresen napokig nem válaszolt, láttam mikor megnyitotta a messengert hogy ilyen 10 ember nem volt megnyitva
Persze nőknél gyakoribb, mivel rájuk többet írnak.
Ettől függetlenül köcsög dolog, én mindig válaszolok amint tudok
Nemekre nem bontanám, de alap igazság, hogy akinek fontos vagy, az ír.
Az valid dolog, hogy sok embernél némítva van például a Messenger, de azért az emberek 95%-a állandóan azt a k.rva telefont nyomkodja. Az elképzelhető, hogy valaki nem elérhető 3-4 óráig, de utána biztosan végigfut a Messengeren is, hogy ki kereste. A név bőven elég, ő abból már el tudja dönteni, hogy akar a másikkal társalogni vagy sem.
Szóval ezen különösebben nem éri meg idegeskedni.
Teljesen mindegy, hogy fontossági sorrenden hányadik az ember, ha egyszer bunkóság nem válaszolni, ha valakivel amúgy nem vagy összeveszve. Aztán még persze ők vannak felháborodva, miközben ő vett semmibe.
Utcán se mész el egy ismerős mellett, ha rádköszön és megkérdi hogy vagy?
Dolgoztam olyan munkahelyen, ahol két művelet közt maradt fél percnyi pihenö, és még akkor is tudtam válaszolni az üzenetre, pont nekik, mikor ők írtak rám, így olyan szöveget nem nyelek be, hogy valakinek abszolút nincs ideje válaszolni.
5
Teljesen mindegy minek tituláljuk őket (bunkó, paraszt, illetlen, stb.), ilyen lett a társadalmunk.
Azt pedig nyilván mindenki tudja, hogy felnőtt embereket nem lehet megnevelni. A képébe vághatsz bármit, a végén számára te leszel a bunkó. Ő nem fog semmin elgondolkodni, mert mint írtam, felnőtt embereket nem lehet megnevelni. Az vagy megtörtént gyermekkorban vagy nem.
Az USA-ban az üzleti életben létezik az úgynevezett "visszahívási index", ami ugye marker arra vonatkozólag, hogy te magad mennyire vagy fontos és releváns személy az adott területen.
Példaként ha te felhívod a Steven Spielberget és rögtön felveszi neked a telefont, vagy 5-10 percen belül visszahív, akkor nyilvánvaló, hogy te a filmipar területén egy fontos személy vagy.
Ez ugyanez, csak nem üzleti élet és nem telefonálásról van szó.
Ezen lehet idegeskedni meg dühöngeni, átkot szórni rájuk, de megváltoztatni nem lehet. El kell fogadni, hogy ilyenek az emberek.
#8 Volt kollégával kisebb nagyobb megszakítássokal de tartjuk a kapcsolatot, pedig 2 éve zárt be a cég, mégis májusban nála kajáltam, mikor vizsgáztam, és ő hívott meg.(reggel vezettem és du. 2-kor volt vizsga)
Másik ismerőst se én kértem, hogy kérje ki ezt a papírt, hanem ő írt rám, és ajánlotta fel, mert ott dolgozik, megyeszékhelyen tőlünk 25km-re.
Mindkét esetben olyanok mint az időjárás, egyszer segítőkészek, aztán meg le van ejtve az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!