Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet-e tenni valamit, ha a pasi tipikus "csiki-csuki", ("ghostingolós", "eltűnik-felbukkan-eltűnik-felbukkan" eset, de nekem mégis ő kellene?
Figyelt kérdés
Volt, aki fogott meg ilyen pasit? Hogy csinálta?2022. jún. 22. 22:12
A kérdező szavazást indított:
Bele kell menni a játékba,ugyanazt kell csinálni,amit ő
Neked kell gyakrabban keresni
Meg kell neki mondani egyenesen, hogy neked ez nem pálya
Semmit
Egyéb
20 szavazat
2/11 anonim válasza:
Lehet. Kirúgni. Franc se akarna ilyet megfogni.
4/11 anonim válasza:
Ha szeretsz szenvedni folytasd. Ha nem, vess ennek veget. Rajtad a dontes hogy mit szeretnel
5/11 anonim válasza:
Vedd elő a jobbik eszed! Minek kellene egy ilyen, még tovább akarsz szenvedni?
6/11 anonim válasza:
Van rá esély, hogy idővel megváltoznak benne az érzések, de erre semmi biztosíték. Viszont te meg közben kikészülsz mellette. Nehéz ügy ez. A legegyszerűbb otthagyni, vagy legalább nyitni más felé is közben.
7/11 anonim válasza:
Nem igazán vagy rá hatàssal.
Ha tényleg érdekelnèd màshogy viszonyulna, lehet hogy:
- nem vagy elég jó
- beteg az agya hogy ilyen
- akkora nála a forgalom hogy leszarja , bár azaz egyes pont
8/11 anonim válasza:
Csiki-csuki? Nem vesz komolyan. Valószínűleg más nők is vannak a képben. Én nem tudnék benne megbízni.
10/11 anonim válasza:
Én az ilyennek meg sem mondanám, hogy miért lépek le vagy miért nem pálya nekem ez. Nagy valószínűség szerint akkor sem értene meg, ha a szájába ragnam. Csak simán tiltanam a francba, hogy az édesanyjával szórakozzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!