Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ferfitársaim! Nektek mi jön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfitársaim! Nektek mi jön be jobban? Ha egy nő kimutatja az érzéseit napi szinten biztosít róla,hogy mennyire szeret,mennyire bejössz neki,te vagy az igazi vagy ez nektek is sok és elveszik a vadász ösztön. Jobb ha egy nő kicsit tavolságot tart?

Figyelt kérdés
nov. 22. 20:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Az a jó, ha szeret, és ki is mutatja, de ha valami nem tetszik neki, azt is elmondja, és együtt megoldjátok.
nov. 22. 20:41
 2/12 anonim ***** válasza:
91%
Párkapcsolatban ne játssza az elérhetetlent. Igenis mutassa ki az érzéseit, de legyen őszinte.
nov. 22. 20:43
 3/12 Fragments of Fantasy ***** válasza:
90%
Inkább az a jó, ha őszinte velem és nem játszmázik itt holmi baromságokat, hogy most kimutatja túlzottan, most nem mutatja ki.. én csak annyit szeretnék, hogy szeressen, de erre nem kell rájátszani.
nov. 22. 20:47
 4/12 anonim ***** válasza:
76%
Majd látod megcsal elhagy e vki olyanért aki le se sz.rja(mivel ez igy szokott lenni, hogy mindig az kell csak, aki hátat fordít), vagy megmarad e ha eleget "pitizel".
nov. 22. 20:51
 5/12 anonim ***** válasza:
70%
Nekem az a férfi jön be, aki nyílt lapokkal játszik és nem a haverjai döntik el, hogy dugható vagyok-e vagy sem. Nő vagyok. És őszinte. Gyűlölöm, ha szórakoznak velem. Teljesen kiábrándít.
nov. 22. 20:55
 6/12 anonim ***** válasza:
78%
A 4-es megírta frankón az igazat, de itt mindenki hazudik. Az kell nekik aki elérhetetlen, még kapcsolaton belül is egy jégcsap, az buzerálja az agyukat, aki őszintén kimutatja az érzelmeit arra hamar ráunnak.
nov. 22. 21:38
 7/12 anonim ***** válasza:
83%
Ahogy a 4-es írja. Tapasztalat
nov. 22. 22:08
 8/12 anonim ***** válasza:
87%

4.es pontosan.

És az a legszebb, hogy a rideg elérhetetlen, egyáltalán nem kedves asszonyt is megcsalják a kedves nőkkel, de ezeket a feleségeket nemhogy nem hagyják el ezért a szeretőért, hanem még sírnak évekig amikor az ilyen típusú feleség lelép... Hány ilyet láttam. Szidják persze, hogy egy simogatás nem sok annyit nem kaptak az évtized alatt amég az asszony feneke alá pakoltak mindent, de mégis évekig őket emlegetik..

Nem értem ezt a dolgot a férfiaknál. Mindig az a nő kell aki kapcsolatban is épp elég elérhetetlen tud maradni.

nov. 22. 22:16
 9/12 anonim ***** válasza:
80%
Elérhetetlen, rideg??? Na akkor menjen és mással játszmázzon. B.meg, nem a haverommal vagyok együtt, hanem olyannal szeretnék aki az őszinte társam, s szeretjük egymást.
nov. 22. 22:39
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
(Nőként) ha már megbízok az illetőben, akkor kimutatom az érzéseimet, bármilyen típusú emberi kapcsolat során. Párkapcsolatban nem is kellene olyan, aki nem szeretné tudni/hallani, hogy fontos nekem. Viszont az ellenvéleményt is értem, jártam már úgy, hogy sima ismeretségnél is kihátrált a másik fél, ha kimutattam, hogy szeretek vele beszélgetni, vagy tisztelem, mint munkatársat stb. Akiket ignorálok, azokat meg nem lehet lekaparni rólam..
nov. 23. 01:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!