Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az ilyen nő nagyon karrierista...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen nő nagyon karrierista lehet?

Figyelt kérdés

Ismerkedem egy csajjal aki nagyon aranyosnak tűnik csak szerintem munkamániás.

30 éves, menedzser egy nagy multinál ilyen pénzügyes területen és igaz még csak az ismerkedős fázis elején tartunk, de szoktunk írogatni egymásnak és hétköznap reggeltől délutánig mindig el van tűnve mint akit elnyelt a föld.

Saját lakása van, a megjelenése alapján van pénze bőven és ott kezdődnek a problémák hogy én egy raktárban dolgozom és szerintem fele annyit sem kereshetek mint ő.

Ez nagyon kiütközhet a későbbiekben?

Kicsit bizonytalan vagyok ebben a dologban őszintén, ezért is húzom még a dolgot.

Mit gondoltok erről? Aki volt már hasonló szituban?

33F

ma 14:07
 1/6 anonim válasza:
33%
Irigy vagy a csajra. Ennek semmi jövője.
ma 14:15
 2/6 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem nem egymást keresitek.
ma 14:17
 3/6 anonim ***** válasza:
58%

A nők sokkal jobban el tudják magukat foglalni különböző ügyintézésekkel.

Nagyon valószínű, hogy sokat is dolgozik azért a pénzért. Biztosan nem hull a gazdagság csak úgy az ölébe...

ma 15:04
 4/6 anonim ***** válasza:
72%

Ő tudja, hogy egy raktárban dolgozol?

Ha igen, akkor mi a baj?

ma 15:50
 5/6 anonim ***** válasza:
53%

"ezért is húzom még a dolgot"

Huzzad csak...aztán elege lesz.

ma 16:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Már most kisebbségi érzésed van mellette,később ez csak rosszabb lesz amikor naponta kell vele szembesülnöd vele hogy mennyivel előrébb tart az életben mint te,mennyivel több lehetősége van az anyagiak terén,mi mindent megengedhet magának amit te nem.
ma 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!