Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedek egy férfivel másfél hónapja, külföldön dolgozik, csak laza kapcsolatot akarunk, ha minden nap ír és nyomul ennyi idő után is, akkor lehet, hogy ő esetleg majd többet is szeretne?
Amikor külföldön dolgoztam és távcseteltem valakivel, akkor én is írtam minden nap többször is. Viszont van olyan pasi ismerősöm, aki azt mondja, hogy már 3(5,8,12) napja nem írt a kiszemeltjének, nem vele élő partnerének. Szóval mindenki más. De ez az utóbbi ismerősöm, több vasat is tartott a tűzben. Én ezt magamról nem tudom elképzelni, mint ahogy azt sem, ha nőként nekem nem írna valaki naponta, akkor azt komolyan venném-e. Röviden: szerintem nincs ezzel gond, inkább örülj neki.
Azt tudja, hogy van férjed?
Bocs hogy megragadom a lényeget, de komolyan hogy lehet örömködni azon hogy hajnali 4-kor rámír valaki minden nap? Hát ezen csak bosszankodni tudnék és leállítanám, bár én nem vagyok elérhető amikor alszom, szóval irogathatna, nem hallanám,ll de te hogy tűröd el és veszed rajongásnak ezt a szánalmat, hogy "én ébren vagyok, te se aludj"?
Ja és látom házas is vagy. A férjed nem ébred fel a trubadúr üzeneteire?
Ez vagy kamu vagy nem vagy százas.
Nyitott kapcsolatban élünk, férjem tud mindent. Nem ébredek fel 4-kor az üzenetre, mrt némítva van a telóm. Akkor írok vissza, amikor felébredek. De van amikor pont fenn vagyok és egyből írok. És igen, nagyon tetszik, hogy ilyen korán is ír. Meg napközben is.
16-os te nagyon negatív, rosszindulatú ember vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!