Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedek egy férfivel másfél hónapja, külföldön dolgozik, csak laza kapcsolatot akarunk, ha minden nap ír és nyomul ennyi idő után is, akkor lehet, hogy ő esetleg majd többet is szeretne?
Figyelt kérdés
Még nem találkoztunk élőben, mert azóta nem jött haza mióta ismerkedünk. Kb két hét múlva lesz a találkozó. De nagyon tetszik benne, hogy minden nap írkálunk. Már reggel 4-kor, amikor ébred rám ír. Minden nap. Persze én is imádok vele beszélgetni. Video hívásban is beszéltünk már néhányszor. Ő 53 éves, én 42. Ahhoz képest, hogy csak laza kapcsolatot szeretnénk, szerintem szépen odateszi magát. Nagyon figyelmes, törődő. Szerintetek szeretne majd szorosabb kapcsolatot?ma 12:36
11/11 anonim válasza:
Velem több évig irkált egy férfi, találkozáskor már ment a kézérintés és hasonló közeledések. Amikor rákérdeztem, hogy akkor szeretne-e többet (kapcsolatot), úgy állította be, mintha véletlen lett volna még elnézést is kért. Azóta se hívott randizni. Csak dugni akart az is, pedig sokszor tényleg sokat tett az írásba is. Pasiban sose bízz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!