Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ismerkedek egy férfivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedek egy férfivel másfél hónapja, külföldön dolgozik, csak laza kapcsolatot akarunk, ha minden nap ír és nyomul ennyi idő után is, akkor lehet, hogy ő esetleg majd többet is szeretne?

Figyelt kérdés
Még nem találkoztunk élőben, mert azóta nem jött haza mióta ismerkedünk. Kb két hét múlva lesz a találkozó. De nagyon tetszik benne, hogy minden nap írkálunk. Már reggel 4-kor, amikor ébred rám ír. Minden nap. Persze én is imádok vele beszélgetni. Video hívásban is beszéltünk már néhányszor. Ő 53 éves, én 42. Ahhoz képest, hogy csak laza kapcsolatot szeretnénk, szerintem szépen odateszi magát. Nagyon figyelmes, törődő. Szerintetek szeretne majd szorosabb kapcsolatot?
nov. 20. 12:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Velem több évig irkált egy férfi, találkozáskor már ment a kézérintés és hasonló közeledések. Amikor rákérdeztem, hogy akkor szeretne-e többet (kapcsolatot), úgy állította be, mintha véletlen lett volna még elnézést is kért. Azóta se hívott randizni. Csak dugni akart az is, pedig sokszor tényleg sokat tett az írásba is. Pasiban sose bízz..
nov. 20. 13:35
 12/20 anonim ***** válasza:
Ingyenkvát keres csak. Nyilvan az ország összes pontján.
nov. 20. 18:38
 13/20 anonim ***** válasza:
Kérdező, még nem találkoztatok!! Minek kombinálsz? Majd ha randiztatok sokat és a szexek után is még marad és törődő, akkor foglalkozz vele, hogy vajon komolyat akar-e! Vagy ne feküdj le vele amíg nem revalidálja az álláspontját. De ne utólag sírj majd, hogy de mennyit beszélgettetek...
nov. 20. 19:00
 14/20 A kérdező kommentje:
Van férjem. Engem csupán szex kapcsolat érdekel.
nov. 20. 19:02
 15/20 anonim ***** válasza:

Amikor külföldön dolgoztam és távcseteltem valakivel, akkor én is írtam minden nap többször is. Viszont van olyan pasi ismerősöm, aki azt mondja, hogy már 3(5,8,12) napja nem írt a kiszemeltjének, nem vele élő partnerének. Szóval mindenki más. De ez az utóbbi ismerősöm, több vasat is tartott a tűzben. Én ezt magamról nem tudom elképzelni, mint ahogy azt sem, ha nőként nekem nem írna valaki naponta, akkor azt komolyan venném-e. Röviden: szerintem nincs ezzel gond, inkább örülj neki.

Azt tudja, hogy van férjed?

nov. 20. 21:26
 16/20 anonim ***** válasza:

Bocs hogy megragadom a lényeget, de komolyan hogy lehet örömködni azon hogy hajnali 4-kor rámír valaki minden nap? Hát ezen csak bosszankodni tudnék és leállítanám, bár én nem vagyok elérhető amikor alszom, szóval irogathatna, nem hallanám,ll de te hogy tűröd el és veszed rajongásnak ezt a szánalmat, hogy "én ébren vagyok, te se aludj"?

Ja és látom házas is vagy. A férjed nem ébred fel a trubadúr üzeneteire?

Ez vagy kamu vagy nem vagy százas.

nov. 20. 21:38
 17/20 A kérdező kommentje:

Nyitott kapcsolatban élünk, férjem tud mindent. Nem ébredek fel 4-kor az üzenetre, mrt némítva van a telóm. Akkor írok vissza, amikor felébredek. De van amikor pont fenn vagyok és egyből írok. És igen, nagyon tetszik, hogy ilyen korán is ír. Meg napközben is.

16-os te nagyon negatív, rosszindulatú ember vagy.

nov. 20. 23:38
 18/20 anonim ***** válasza:
Én örülnék ha minden kapcsolat nyitott lenne. Így nem lenne ignorálva a töcskölésre jelölt, mert éppen foglalt.
nov. 21. 06:43
 19/20 anonim ***** válasza:
Akkor a férjed is félretöcsköl?
nov. 21. 06:44
 20/20 A kérdező kommentje:
Természetesen a férjem is "félretöcsköl". És tök jó ez mindkettőnknek. Tudom, hogy hihetetlen ez azok számára, akik középkoriasan gondolkodnak.
nov. 21. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!