Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26 éves nőként nem volt másfél hónapnál hosszabb kapcsolatom. Érdemes még reménykednem?
Ne add fel.
Majd lesz olyan akinek te kellesz. 🙂
A hármas jó helyen keresgél. Szerintem is gondold át, hogy mi lehet a gond, akár veled, mert te azért egy fokkal jobban ismered magad, mint mások. Szerintem az lesz a gondod, hogy rosszul választottál, vagy nem igazán szűrtél semmire ami ilyen szempontból értékes tulajdonság lehet.
31/f
Nem jól választod ki az embereket.
Egy csomó ellentmondó dolgot írsz:
- senki nem bír beléd szeretni
- 1.5 hónapnál hosszabb kapcsolatod nem volt
- nem vagy könnyűvérű
Már bocs, de a jelek szerint mégis összejöttél olyan srácokkal, akik nem szerettek, de azért 1.5 hónapig együtt voltak veled.
Nem lehet, hogy a sorrendnek a következőnek kellene lennie: beléd szeret -> összejöttök -> együtt vagytok?
Mert a jelek szerint te ezt így csinálod:
összejöttök -> együtt vagytok -> várod, hogy beléd szeressen
Persze, hogy érdemes reménykedned. Lehet, hogy pont holnap találkozol valakivel akivel működik majd az egész.
Nem vagy egyedül ezzel a problémával, többen vagyunk mint hinnéd.
28/F
Érdekes.Szerintem az egy,két hónapos kapcsolatok jellemzőek mostanság a fiatalok között ezek is főleg szexre kihegyezve...
Merre laksz?
28f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!