Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 26 éves nőként nem volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

26 éves nőként nem volt másfél hónapnál hosszabb kapcsolatom. Érdemes még reménykednem?

Figyelt kérdés
Állítólag nincs velem semmi baj, csak senki sem tud belémszeretni... Túl sok randim sem volt, nem vagyok könnyűvérű sem, csak úgy tűnik, én nem kellek senkinek.
2017. dec. 26. 12:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Volt egy kolléganőm ő volt így.

Kívülállóként amit én láttam rajta,hogy egy mutatós csaj.De!

Mindig magáról beszélt,mindig mindenből az jött ki,hogy ő mikor hogy járt hasonló szituban,amiről épp beszéltünk.

Ráadásul állandóan csak panaszkodott.

Akármilyen jól nézett ki,annyira taszító volt a viselkedése.Én az ilyet energiavámpírnak tartom.Bármikor,bármilyen jó hangulatot el tudott cseszni.

Hiába beszélgettünk vele erről,falra hányt borsó..

Lepergett róla minden vélemény,jó tanács.

Ne vedd magadra,ha nem ilyen vagy,csak gondolkodj el rajta,hátha van benne igazság.

Vannak barátnőid?Úgy értem többéves jó emberi kapcsolataid?Abból sokat le tudsz szűrni, hogy kedvelnek e társaságban.

Ez a csaj,mindent pénzben számolt.

Borzasztó volt hallgatni,hogy neki mennyi benzin míg átmegy a szomszéd kerületbe.Egyszer sütött valami sütit a barátjának,ott tanyázott egész hétvégén és hétfőn azt számolta, hogy a süti meg a benzin meg a tököm tudja,hogy mennyibe volt a hétvége neki...

Hiába mondtuk neki,hogy ezt nem szabad így...

Azóta sincs senkije.

Gondold át milyen negatív és pozitív kritikát kaptál olyan emberektől, akik ismernek,ha a negatív vélemények különböző emberektől mutatnak hasonlóságot,akkor abban keresd a megoldást.

2017. dec. 26. 13:20
 12/16 anonim ***** válasza:
Először randizzatok, majd szeressetek egymásba, végül jöjjetek össze. Ne fordítva üld meg a lovat!
2017. dec. 26. 14:08
 13/16 anonim ***** válasza:

Ugyan 12-es, tanulhatnál más példáján.

Pont ugyanezt írtam, mégis a porba lettem pontozva, ez rossz tanács :)

2017. dec. 26. 14:16
 14/16 anonim ***** válasza:
26 évesen, miért ne lenne esélyed. Persze, ha ez a pesszimizmus "sugarzik" rólad, az nem előny.
2017. dec. 26. 14:55
 15/16 anonim ***** válasza:

Küldj egy képet! :)

F39

2017. dec. 26. 19:39
 16/16 anonim ***** válasza:
F30*
2017. dec. 26. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!