Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Adnál kölcsön másfél millát a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adnál kölcsön másfél millát a párodnak dizájner táskára és cipőre?

Figyelt kérdés
2017. nov. 12. 10:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Csak ha ad kölcsöny kocsira
2017. nov. 12. 10:31
 2/15 anonim ***** válasza:
64%
Hát, inkább dizájner táskára kérjen, mint dizájner drogokra :D
2017. nov. 12. 10:32
 3/15 anonim ***** válasza:
24%
Nem lenne olyan barátnőm, aki ilyen dolgokra vágynak, szóval nincs is miről beszélni.
 4/15 anonim ***** válasza:
0%
Sarki róka?
 5/15 anonim ***** válasza:
13%

Ahhoz nagyon jó kéne legyen.

Eddig még olyan színvonalú nővel nem találkoztam, akire ennyit akartam volna költeni.

Nyilván anyagilag ennyit sohasem tudna visszaadni, szóval kérdés, hogy mivel tudná ezt megfizetni.

2017. nov. 12. 10:34
 6/15 anonim ***** válasza:
84%

Ezekre természetesen igen, meg mű mindenre is. Kocsira semmiképp :D

31/f

2017. nov. 12. 10:35
 7/15 A kérdező kommentje:

Érdekelt miért reálisabb az autó, mint luxuscikk, mint egy táska.

Mindkettő a felére értékelődik használat után, valamennyire mégis értékállóak.

Az olcsó táska is hasznos, az olcsó autó is.

Mégis egyesek többre tartják a drága kocsit, mint a dizájnertáskát, pedig a feléért el lehetne adni mindkettőt, mint amennyibe került.

Aki autóra ad, az táskára is adjon, de neem, férfiaknak nyilván a táska az értéktelenebb, még ha a piac nem is tesz különbséget.

2017. nov. 12. 10:41
 8/15 anonim ***** válasza:
persze, mi másra lenne szüksége egy 40 éves szobafestőnek
2017. nov. 12. 10:44
 9/15 Ypszilon1980 ***** válasza:
Biztos, hogy nem. Olyen párom sosem lenne, aki ilyenekre vágyik. Ebből az látszik, hogy csak akülsőségek számítanak neki, nekem meg sajnos nem csak azok. Aztán meg majd, ha szakít veled, akkor futhatsz a pénzed után.
2017. nov. 12. 10:54
 10/15 anonim ***** válasza:
41%

"Aki autóra ad, az táskára is adjon, de neem, férfiaknak nyilván a táska az értéktelenebb, még ha a piac nem is tesz különbséget."

Autót mindketten vezethetünk, de a dizájner szarjaiddal szerinted én mi a rákot csináljak ? Nem táskára is adjon van, hanem dolgozzál/spóroljál te is, ha akarsz valamit.

31/f

2017. nov. 12. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!