Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adnál kölcsön másfél millát a párodnak dizájner táskára és cipőre?
Ahhoz nagyon jó kéne legyen.
Eddig még olyan színvonalú nővel nem találkoztam, akire ennyit akartam volna költeni.
Nyilván anyagilag ennyit sohasem tudna visszaadni, szóval kérdés, hogy mivel tudná ezt megfizetni.
Ezekre természetesen igen, meg mű mindenre is. Kocsira semmiképp :D
31/f
Érdekelt miért reálisabb az autó, mint luxuscikk, mint egy táska.
Mindkettő a felére értékelődik használat után, valamennyire mégis értékállóak.
Az olcsó táska is hasznos, az olcsó autó is.
Mégis egyesek többre tartják a drága kocsit, mint a dizájnertáskát, pedig a feléért el lehetne adni mindkettőt, mint amennyibe került.
Aki autóra ad, az táskára is adjon, de neem, férfiaknak nyilván a táska az értéktelenebb, még ha a piac nem is tesz különbséget.
"Aki autóra ad, az táskára is adjon, de neem, férfiaknak nyilván a táska az értéktelenebb, még ha a piac nem is tesz különbséget."
Autót mindketten vezethetünk, de a dizájner szarjaiddal szerinted én mi a rákot csináljak ? Nem táskára is adjon van, hanem dolgozzál/spóroljál te is, ha akarsz valamit.
31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!