Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a volt páromnak kölcsön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a volt páromnak kölcsön adtam egy értékes tabot, és nem hozta vissza amikor mondta, feljelenthetem?

Figyelt kérdés
Tabom adtam kölcsön.Nem vàlaszol ha irok, vagy hivom.Vételi papír nàlam van.Van egy telcsis ahol eladja a dolgait, holnap oda megyek.Ott vettem.Feljelenthetem?Segítsetek.Köszönöm.
2017. nov. 1. 20:39
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
igen ez lopásnak minősül, de azért az ő történetét is meg fogják hallgatni
2017. nov. 1. 20:42
 2/5 anonim ***** válasza:
88%

Feljelentheted, ha bizonyítani is tudod hogy az a te tulajdonod volt.

Bár én a helyedben mielőtt ezt meglépném, írnék egy sms-t neki hogy holnapig van lehetősége visszaadni, különben mész feljelentést tenni.

Az ilyen procedúrák nagyon hosszasak, és ki tudja mennyi idő és energia után kerülne vissza hozzád, már ha visszakerülne...

2017. nov. 1. 20:44
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudod bizonyítani, hogy csak kölcsönbe adtad neki. Mondhatja azt, hogy tartoztál neki. Te sem, ő sem tudja bozonyítani.
2017. nov. 1. 20:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Írj a jogi kategóriába. A véleményem pedig az,hogy simán fel lehet jelenteni. Kérdés mi lesz a vége.
2017. nov. 1. 21:19
 5/5 anonim ***** válasza:

Fel, viszont aki állít, az bizonyít!

Neked kell bebizonyítanod, hogy kölcsön adtad, nem az övé, etc.

2017. nov. 2. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!