Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/nők továbbiakban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők továbbiakban meddig tartanátok ki a barátotok közt?

Figyelt kérdés

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

Azóta nem volt semmi komolyabb dolog. Viszont a műtét még nem történt meg. Tehát továbbra is az lenne a kérdés hogy ilyen helyzetben mennyi ideig tartanátok ki a kapcsolattok? Ja és ez csak egy elméleti kérdés mert ezek után továbbra se szeretnék barátnőt csak tényleg érdekel a kérdés.

nov. 17. 20:18
 1/10 anonim ***** válasza:
50%

Csak az elso par sort olvastam el, de nem ketseges, hogy a parommal maradnek.

26N

nov. 17. 20:27
 2/10 anonim ***** válasza:
14%

a nőknek sokkal kevesebb is elég, hogy kidobjanak

pl. egyszerűen találtak jobbat

nov. 17. 21:02
 3/10 anonim ***** válasza:
51%

Nekem az egész katyvaszban az nem tiszta, hogy honnan a vizelet, ha a veséknek művese kezelés kell 6 éve. Nem azért, de anyukám a helyi dialízis főnővére és nekem nem egyértelmű, hogy a leállt vese mitől termel vizeletet...

Ami az alap kérdést illeti, ugyanazt tudom írni, mint minden hasonló alatt. Ha a férfi ettől nem dől a kardjába és lesz depressziós, agresszív, elutasító stb. Akkor mellette maradnék, már csak becsületből is. Eleinte biztos

Mondjuk az nem biztos, hogy 6 évnél még mindig így gondolnám. Ha valakinek 6 éve másból nem áll az élete, mint átlag heti 2x kórházban van valami miatt (és mindig más miatt), olykor kishíján belehal abba, amiről azt se tudják miért van és persze az összes orvos idióta kókler, aki hozzànyúl és mindenki hibát hibára halmoz, az elég végeláthatatlannak és kellően irreálisnak hangzik ahhoz, hogy az ember kitartson.

Egy valós kezelt betegség is nehéz ügy, mert pl egy vese leállással járó állapot mellett kb munkaképtelenné válik az ember. A heti 3 kezelés mellett olyan munka, ami nem 100% homeoffice nem megy. Ez komoly anyagi és érzelmi terhet ró mindkét félre. Emellett a korábban egészséges egyén érzelmi állapota és személyisége is sokat változik (romlik) jellemzően. Ami megint nem tesz hozzá a kapcsolathoz. Összetett probléma ez, nem hiszem, hogy adható rá reális válasz, amíg az ember nincs a sűrűjében.

nov. 18. 00:55
 4/10 anonim ***** válasza:
55%
Így, hogy az első kérdés 2018-as? Semeddig. Csak az ember soha nem tudja előre, hogy a párja egy roncs-e vagy sem.
nov. 18. 01:14
 5/10 anonim ***** válasza:
71%
Őszintén szólva semeddig.
nov. 18. 14:01
 6/10 anonim ***** válasza:

Hát ez attól függ mennyit tett ö értem előtte.

Ha alapból semmit, vagy alig tett értem valamit , esetleg volt hogy le.szart akkor érted..

Ha pedig a "halálba" is képes lett volna értem nyúlni, figyelt rám, fontos voltam neki, és kimutatta a szeretetét és hogy mennyire értékes fontos vagyok neki akkor azt

SOHA semmilyen körülmények között nem hagynám!!

Míg a halál el nem választ..

dec. 1. 10:22
 7/10 anonim ***** válasza:
Tehát a második felvonáson leírtam hogy ha igazi ffiként viselkedett velem előtte akkor lehet bármilyen baja nincs az aki elválasztana
dec. 1. 10:23
 8/10 anonim ***** válasza:
0%

Vágysz erre nagyon hogy ilyen állapotba kerulj vagy minek emeled ki?

Vagy beteg vagy? Kezelés?

dec. 20. 22:13
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
8. gondolom mert róla szól a történet, mert beteg
dec. 20. 23:18
 10/10 anonim ***** válasza:
Mar valaszoltunk. Handicap vagy hogy nem érted a valaszokat?
dec. 21. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!