Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire igaz az az elmélet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire igaz az az elmélet, hogy az igazán szép és jó nőknél a pasik többsége nem mer kezdeményezni? Továbbiak lenn

Figyelt kérdés
Ezt egy filmben hallottam, és érdekelne, hogy szerintetek van-e benne igazság. Értelemszerűen azzal érvelt az illető, hogy a pasik zöme úgy van vele, hogy az adott hölgynél úgysincs esélye, és fél a visszautasítástól. És most nem online ismerkedésről van szó, hogy bekövetek valakit instán, vagy jobbrahúzom tinderen, meg ilyen hülyeségek. Hanem konkrét élő egyenesben, húsvér emberekről, akik akár nem is ismerik egymást.
2023. ápr. 9. 13:04
 1/7 anonim ***** válasza:
A film nem a való világ. :) Biztosan vannak félénk, önbizalomhiányos férfiak, de olyanok is, akik túlértékelik magukat. Szerintem a férfiak szeretnek kezdeményezni a szép nőknél, hiszen éppen vonzó társat akarnak. Persze kinek mi a szép, erre sincs egyetemes meghátározás.
2023. ápr. 9. 13:17
 2/7 anonim ***** válasza:
93%
Volt már olyan, hogy túl jónak tartottam valakit, azért nem foglalkoztam vele, pedig ő szerette volna. Úgy éreztem nem tudnék vele egy hullámhosszra kerülni. Valszeg ez tényleg így volt. Nem volt rossz döntés.
2023. ápr. 9. 14:00
 3/7 anonim ***** válasza:
30%

Éjszakai szórakozóhelyen (részegen), illetve interneten sokan mernek kezdeményezni.

Viszont élőben, józanul a pasik többsége feltehetően nem mer kezdeményezni, mert nincs élet önbizalma hozzá.

2023. ápr. 9. 14:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez nem igaz,ha szándékát adja a nő simán rámászik.
2023. ápr. 9. 14:29
 5/7 anonim ***** válasza:

Dehogy mászik. :D

A hétköznapi pasik többsége kevésnek gondolja magát a szép, sikeres nőkhöz.

2023. ápr. 9. 14:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát nem zörög a haraszt.
2023. ápr. 9. 14:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Én teljesen átlagos pasi vagyok és nem érzem magam kevésnek senkihez.
2023. ápr. 9. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!