Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már semmi esélyem a továbbiakban?
Összejöttem egy pasival, akivel ismertük már egymást. Elmondása alapján a vékony, sportos és husis nők is tetszenek neki.
Mégis miután lefeküdtünk, azt mondta hogy menjek el egy helyre, ahol olyan gépek vannak, amik totálisan lefogyasztják az embert és miközben fogyasztanak, a bőrt is összehúzzák.
Azt kell tudni, hogy mikor megismert vékonyabb voltam, de picit szedtem fel magamra és pár hónapig nem is tudtunk találkozni. De nem híztam meg, csak ahhoz képest, amilyen voltam, husisabb lettem. Előtte viszont túl vékony voltam és szerintem jobban állt az a pár kiló.
A pasinak erős izmos karjai vannak, de sok háj is van rajta. Nagy a hasa, nincs mellizma stb.
Engem nem zavart az hogy rajta van felesleg. Nekem tetszett mindig is.
Viszont az is baj volt neki hogy nem vagyok annyira feszes, de ő sem az. Neki is volt kis narancsbőre is, pedig férfi.
A baj az, hogy azóta nem kérdezett rá hogy mikor találkozunk. Előtte mindig mondogatta, kérdezte mikor jövünk már össze. De most még egy szóval sem kérdezte meg. Én nem fogok rákérdezni, mert szerintem az alakom miatt nem akar velem folytatni semmit sem.
Pedig szerintem arcra jobban nézek ki nőben mint ő férfiban, a testem szerintem egyáltalán nem rosszabb mint az övé.
Szerintetek ha elmegyek arra a helyre amit ajánlott és kipróbálom azokat a gépeket, visszanyerem a régi alakom, sokat mozgok, akkor még megtörténhet hogy újra megtetszek neki?
Mit tegyek?
Nagyon el vagyok keseredve, hogy ilyesmi miatt kiábrándult belőlem, mert amíg vékonyabb voltam nagyon tetszettem neki és nagyon össze akart jönni velem. De most sem láttam rajta azt, hogy ne jönnék be neki, így husisan, látott engem, mielőtt lefeküdtünk volna és minden rendben volt, még akkor is akart engem, csak később állt elő ezekkel a kritizálásokkal. Én nem mondtam neki semmi bántót.
Igaz, bántó volt számomra amit mondott.
Vagy lehet azért csinálta, hogy direkt megbánt és lerázzon?
De akkor miért nem lehet egyszerűen megmondani mi van?
Nem kell sértegetni az embereket, az is épp elég kudarc lett volna nekem ha megmondja nem akar semmit sem. De a kritizálás és sértegetés még egy plusz rúgás a másiknak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!