Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek valamit jelenteni akarna ez, vagy csak szimplán ilyen a fiatal (eladó) nő? (Továbbiak: lent)
Van egy üzlet, ahol mostanában bejárkálok (főleg mert közel van) ezt-azt venni magamnak. Egy fiatal nő, pontosabban egy eladó (akinek rendkívül aranyos hangja van szerintem). Ahányszor én jöttem, mint vevő, mindig mosolygott, más vevőkre nem igazán tette ezt (pedig egyértelmű, hogy azért ehhez az álláshoz kell egy kis kedvesség minden vevő felé, ahogy tudom). Bár gondolkozom/-tam, hogy megkérdezzem, van-e párja, de addig felteszem itt is a kérdést: szerintetek kedvelhet engem az eladóként dolgozó nő?
Lehetőség szerint most kihagynám az idióta válaszokat, mert komolyan kérdeztem. :)
Üdv:
Huszonéves srác
Hogy lenne már vevő rá,ha egyszer ő az eladó?🤔
/Кurvavicces vagyok, tudom/
Egy mosoly nem jel semmire.
Várj még, beszélgess.
Lehet jel.
De szerintem se azzal indits hogy van e párja.
Próbálj vele beszélgetni.
Eleinte csak ami természetesen jön, ne legyél nyomulos vagy indiszkrét.
Ez max a beugróra.
De bolt/vendéglátás esetében nehezebb megállapítani - mèg akkor is ha nevet a "szar" ( gyengébb ) vicceimen, meg van egy csomó jel 😕
Persze.
Átlagos beszélgetés, mindenféle lerohanás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!