Hallom egyretobbet ezt a "besztelében!" meg "emájgen!" szavakat, mit is jelentenek?
Figyelt kérdés
Magyarr fiatalok mondogatjak de nem ertem pontosan, en csak hallom többször.2021. jan. 8. 19:12
1/6 anonim válasza:
Beste leben - legjobb élet, nem tudok németül de szerintem a másik is német lehet, én még sosem hallottam ezeket, sváb faluban vagy városban mondták ?
2/6 anonim válasza:
"Beste leben" és "Mi gang". Itt megválaszolták pár napja:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__tevek-tevemusorok..
3/6 anonim válasza:
Szia!
Igazság szerint még én sem találkoztam olyan fiatalokkal, akik ezeket a kifejezéseket mondogatták volna.
De a Beste leben, az Németről lefordítva azt jelenti, hogy a legjobb élet.
A My gang pedig angolról azt jelenti, hogy az én csapatom, vagy az én "bandám".
Egyébként a "menő" fiatalok sokszor nem is tudják, hogy mit mondanak, csak mondják, hogy mondjanak valami "menőt".
Gondoljunk csak mondjuk arra a rengeteg "Allahu akbarozásra".
4/6 anonim válasza:
Vagy mondjuk ez a dal sem az értelmiségiek számára született:
5/6 anonim válasza:
Mert menő lett halába küldeni az anyanyelvet..
6/6 Kaarooliinaa válasza:
Valóvilág 10 VVMoh hajtogatja mivel sok fiatal nézi ezért hallhatod...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!