Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig olyanok tetszenek nekem akik csak megdnának? 23N
Nem viselkedem úgy...
Mégis eddig egy kapcsolatom sem volt és szűz is vagyok.
Miből gondolod, hogy csak megdugni akartak?
Egyébként barátnőmmel engem is az motivált, hogy ágybavigyem, mert nagyon jó nő.
De ettől függetlenül normálisan randiztunk és beleszetettem. Ráadásul nem is én kezdeményeztem az első alkalmat. :D
Pasi vagyok. 24 éves voltam és szűz. Nem azért, mert ne lett volna esélyem eddigre szexelni, csak nem akartam olyan csajjal, akit csak átverek/nem veszem komolyan. Nem akartam bántani senkit na. Legalábbis tudatosan semmiképpen.
Mindenesetre 24 évesen túl voltam már pár szerelmi csalódáson és arra jutottam, hogy kicsit már kezd gáz lenni, hogy még mindig szűz vagyok és elkezdtem több egy éjszakás kalandba belemenni.
Nem feküdtem le a lányokkal, csak ugyanúgy belementem a csábításba/hódításba. néha csak smároltunk, néha leszoptak, vagy ilyesmi. De nem dugtam meg őket. mindig azt hitték, hogy arra megyek, de szex előtt megálltam, mert nem akartam egy éjszakás kalandban elveszteni a szüzességem. Tudom, hogy hihetetlennek hangozhat mert ez nem pasi gondolkodás, de ez van.
Ebben az időszakban már úgy voltam, hogy most már meg kéne tenni, mert mégis csak 24 éves vagyok, nem tudom mire várok valójában.
Akkor egy ilyesmi egy éjszakás kaland során ismertem meg a barátnőm. Nem volt tervbe, hogy hosszútávú lesz. Nem is egy városban laktunk, ezt tudtam, és arra gondoltam, hogy ez így pont jó egy éjszakás kalandnak.
Nem feküdtünk le (aznap). Ő se akarta elhinni, hogy minden mehet, de megdugni nem akarom.
Azt hitte ő is, hogy csak meg akarom dugni. Ahogy Te is azt hiszed gondolom sok pasiról. Azt se hitte el az elején ,hogy szűz vagyok. Azt hitte kamuzom.
Ő is szűz volt.
De aztán beszéltünk másnap. és másnap újra. stb. Aztán 2-3 hét után úgy döntöttünk, hogy akkor most együtt vagyunk. aztán 2 hónap múlva lefeküdtünk. Közös döntéssel, józanul stb.
Most már 4 éve együtt vagyunk. Nekem ő egy "egy éjszakás kalandnak" indult.
Én pedig neki egy pasi vagyok, aki már megint "csak megdugni akarja".
Nem biztos, hogy minden az, aminek elsőre látod.
Talán azok között a pasik között van olyan, aki a megdugás után is érdeklődne. Persze ez sose derülhet ki.
A barátnőm az első félévben kifejezetten rettegett, hogy bármikor elhagyom egy másik lányért, mert azt gondolta, hogy nagy csajozó gép vagyok. Az is voltam ő előtte. De a hűség döntés kérdése.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!