Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összetört szívvel menekülni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összetört szívvel menekülni máshoz? Meg lehet játszani?

Figyelt kérdés

Van egy Rómeó, aki már elég régóta tart 2 vasat a tűzben... nem részletezem.

Az elmúlt X hónap csak arról szólt, hogy megpróbálták helyrehozni a kapcsolatukat a nőjével, de ez nem hogy hetente, volt hogy naponta zátonyra futott. Ilyenkor azonnal, AZONNAL engem hív. Szánalmas.

Hát én szerettem ezt a férfit, sajnos párszor megadtam az esélyt hogy jó, jöjjön el, beszéljünk, aludjunk együtt.

Mindig újabb a sztori, de nagyjából ilyenkor mindig órákon át képes előadni a legártatlanabb szemmel, hogy meg akar változni, segítsek neki, mert ő csak engem szeret. Most nem akarom húzni az időt, lényeg, hogy tényleg mindig meg tud dumálni, szerintem szappanoperák szövegkönyve van a fejében.

Ilyenkor egy hétig teljesen szerelmes belém, együtt alszunk, összebújva, ha picit megmozdulok puszilgat, félálomban is suttogja a fülembe hogy szeret, szóval ha színészkedik akkor Oscar díjat neki.

Most már legutolsó alkalommal inkább leráztam, de ha neki az a nő összetöri a szívét, ha igazán szereti, akkor hogyan tud eljönni hozzám és nyomni a rizsát meg eljátszani, hogy hiányoztam neki? Én szerelmi bánat idején férfira nem tudok nézni, nem még elmenni máshoz és előadni életem Rómeó szerepét... plusz hatalmas virágcsokrok, drága randik, ékszer, tipikus klasszik dolgok csak hogy beengedjem. Az mennyi energia, mennyi hazugság, egy összetört ember hogyan képes erre? És most kb minimum 5 alkalomról beszélek amikor ki tudta ezt játszani. És nem adtam könnyen magam, max első alkalommal. Aztán éles váltás, eltűnik, visszamegy. Amit persze következő visszaporszívózásnál tagad, mert igen beszéltek, de nem voltak együtt, aki látta őket együtt smárolni az hazudik....

De az tény, hogy amikor a nővel összevesznek meg van rogyva, gyógyszerezi magát, nem megy be dolgozni, iszik, miegymás. Tehát őt tényleg szeretheti, minden sz*r után visszamegy.

De hogyan tudta ezt mindig eljátszani nálam? Lehet, hogy tényleg volt egy kis érzelem felém? Én nem tudnék befeküdni senki mellé pláne nem puszilgatni, ha épp kidobott a nagy szerelmem.

Nyilván nem fog változni semmi, megszakítottam mindent, csak az ember néha elmereng, hogy mi is történt akkor....

nov. 16. 17:23
 1/3 anonim ***** válasza:
82%
Ő rá beszélsz, hogy szánalmas amikor állandóan vissza fogadod? Semmivel se vagy tőle különb.
nov. 16. 17:30
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
Nárcisztikus.
nov. 16. 17:41
 3/3 anonim ***** válasza:
73%
Persze hogy visszafogadja...drága randik+ékszer.. Le is van írva. Szerintem nem nehéz kitalálni mi vagy a szemében csak simán az áron alkudoztok
nov. 16. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!