Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Folyton összetörik a szívemet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Folyton összetörik a szívemet, gyenge vagyok?

Figyelt kérdés

Az a baj, hogy nagyon hamar megszeretek embereket, és ilyenkor rettentő hamar elkezdek hozzájuk kötődni. Sokkal többet látok bele az aktuális dologba, mint amiről valójában szól, aztán jön a pofára esés.. pl volt egy 3 hónapos kapcsolatom, azt hittem az a férfi életem szerelme, és hogy ő is ugyanannyira odavan értem. Természetesen kiderült, hogy nem, jó esetben is csak kedvelt, de szeretni biztosan nem szeretett. Vége lett. Jó sokkal utána, mire végre sikerült kihevernem lett egy nagyon rövid ismerkedésem, ami konkrétan 2 hetet alig tartott. Itt is ugyanaz a forgatókönyv, nagyon elkezdtem megkedvelni az illetőt, szerelmes nem lettem szerencsére, de mivel messze lakik, talált magának jobb opciót testközelben. Ez megint olyan szarul esett, itt bőgök, főleg, mert közös ismerősök sztorijában megláttam őket.😪 Tök jól elvannak, én meg csak a szobában kuksolok, ők meg egy hajón hesszelnek.

Valaki légyszíves térítsen már észhez, tudom, hogy rohadt szánalmas vagyok.

aug. 4. 18:50
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy szánalmas. Csak érzelmes, de ez jó tulajdonság. Olyanokba botlottál, akikkel nem működött köztetek. Igazából lehet, hogy máson is elbukhatott volna a dolog, és akkor ugyanígy nem lenne belőle kapcsolat (pl nem közösek a célok, stb.)

Nem magadat hibáztasd, hidd el van tovább... én is, de szerintem más is átment ilyeneken, én sem hittem hogy van tovább, de végül sikerült. Tudnék mesélni...

aug. 4. 18:59
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Azt érzed, amit egy csalódott,megbàntott ember ilyenkor.

Ettől nem vagy kevesebb vagy rosszabb bàrkinél, csak sajnos a tanulópénzt meg kellett fizetned.

aug. 4. 19:05
 3/4 anonim ***** válasza:
82%
Nem szánalmas vagy, hanem sajnálatra méltó (a szó nemesebb értelmében). Viszont miért nem teszel tudatosan lépéseket azért, hogy javuljon az emberismereted? Akár államilag finanszírozott pszichiátrián, szakember segítségével (mondjuk arra hivatkozva, hogy depressziós vagy, és pocsék az önértékelésed)?
aug. 4. 19:14
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy gyenge, de meg kell értened, hogy a párkeresés nagyon nehéz, a legtöbb ember szenved vele. Nem sikerül rögtön, sokat kell próbálkozni kapcsolatokkal, és sajnos bizony sok a pofáraesés. Ki kell alakulnia az emberismeretednek, és ne add oda a szívedet is rögtön az adott embernek, mert annál inkább fáj. Kicsit legyél bizalmatlanabb a másikkal szemben. Teljen el x idő, hogy komolyabban is kezdjél tervezni. Az én páromnak hosszú éveken át csak összetörték a szívét (több évtized), azután jöttem én (12 éve együtt) Hidd el, nagyon nehéz.
aug. 4. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!