Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összetörtem, hogyan tovább?
Sziasztok!
23 éves nő vagyok, van egy kedves ismerősöm, akivel sokáig sokat beszélgettünk, lógtunk együtt (én mindig többet éreztem iránta), majd amikor elköltöztem, egy idő után szép lassan abbamaradtak a beszélgetések.
Miután elköltöztem mély depresszióba zuhantam mert nem szeretek itt semmit, de most nem ez a lényeg.
Klinikai depresszióval diagnosztizáltak, ami sajnos sok nyomott hagyott a külsőmön, eléggé leépültem stb...
Nagy magányomban elkezdtem egyre többet gondolni a már említett ismerősömre, kitaláltam, hogy újra felveszem vele a kapcsolatot (4 év után), de előbb rendbe teszem magam kívül-belül, ami az én esetemben eltart pár hónapig, tekintve az állapotomat (fogyni, bőröm, hajam rendbe tenni)
December meg is szerettem volna látogatni.
Mivel tudom hogy kért volna képet, szeretett volna videochatelni ezért amíg rendbe nem tettem magam nem írtam neki, mostanában szerettem volna... sikerült összeszednem magam, mivel elég erős motivációm volt :(
Erre most kitette, hogy van barátnője...
Most lehet kinevettek, de úgy érzem megsemmisültem.
Sosem volt olyan csajozós típus, azóta nem volt senkije. Tudtam, hogy benne van a pakliban, de azt nem gondoltam volna, hogy épp most talál valakit, mielőtt szerettem volna újra elkezdeni beszélgetni vele...
Mit tegyek? Félek, hogy visszaesek a depresszióba, nagyon szíven ütött
Komolyan, mit vártál?
Volt 4 ÉVE, egy HAVEROD. Aztán 4 ÉVIG nem is láttad. Mit hittél?
Lépj tovább, és remélem megtanultad a leckét! Azaz: Ha tetszik egy srác, kanold meg!!!
Mit tegyél?
Keress más szép dolgokat az életben! Mert van rengeteg. Nem feltétlenül olyan jó, mint egy párkapcsolat, de ezen kívül is rengeteg szép dolog van a világon.
És ezt most érzelmileg nem fogod elhinni, de: van rengeteg más pasi a világon, köztük olyan is lesz, aki téged fog szeretni.
Ez most még nem nagy vígasz, de előbb-utóbb túl fogod tenni magad rajta, és csak nevetni fogsz azon, hogy most azt hitted, hogy rajta kívül nincs más. (Nem a levegőbe beszélek, én is többször már átéltem ezt.)
Először is psichologus, ha mar voltal depis akkor a mostani allapotban szukseged lesz ra.
Masodszor, hidd el nagyon nagyon sok srac az eletet adna erted, ertekes vagy, csak kell valaki aki megmutatja ezt neked. Regisztralj randi oldalra, tinderre, meglatod hamar kerul olyan aki nem csak kihasznal hanem komolyat tervez. Le merem fogadni hogy itt is jo par privatot fogsz kapni
írd fel egy papír cetlire-mint orbán is csinálja-hogy a problémád egy beszűkült tudatállapot eredménye, az adott betegséged terméke, nem pedig valóságos probléma.
tudatosítsd ezt magadban és önmagadért épülj szépülj.
Ne egy pasi miatt akarj megváltozni, összeszedni magad, hanem önmagad miatt. :)
Persze elhiszem, hogy erős motiváció, ha tetszeni akarunk valakinek.
Én is 23 éves nő vagyok, két éve párkapcsolatban, de én már nem a párom miatt figyelek oda magamra, hanem önmagam miatt. Így pedig ő is észreveszi, hogy jól érzem magam a bőrömben, ragyogok. :)
Egyébként ha Miskolc környéki vagy, tudok pár korunkbeli rendes szingli srácot. :D
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Aranyosak vagytok, emlékezni fogok arra amiket írtatok, nagyon jól esett olvasni a tanácsaitokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!