Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt most mire véljem?
Mentem a boltba. Ahogy meglátott, leparkolt. Várt amíg kijöttem, majd elindulva, lehúzott ablaknál köszönt. Hátul a kisgyerekei ültek.
Lelkesen írt, mert hogy nem válaszoltam neki egy hónapja. ( nem kaptam üzenetet amire lehetett volna).
Megbeszéltük, folytatjuk az ismerkedést. Ő nagyon örült neki.
Pár napig csevegtünk. Jött az őszi szünet. Eltűnt egy hétre. Én írtam rá utána. Azonnal jött a válasz, eltört a mobilja, nem volt ideje letölteni a vibert. Nem sokkal később ott keres. Én írok, mesélek, kérdezek. Az első kettő sort elolvasta. A többit nem. Nem válaszolt. Egy hét után ma reggel lépett be. Olvasatlanok az üzeneteim. Én egyszerűen nem értem az egészet.
Elfoglalt.
En akkor vagyok ilyen ha kéne vki de kozben ezer dolgom van meg közven hívnak másfelé is, intézni mindent. Es egyszerűen még leülni is alig tudok de ha oda eljutok végre akkor már szita az agyam is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!