Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csak a férfinak a dolga...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a férfinak a dolga kedveskedni a párjának?

Figyelt kérdés

Nem szeretnék általánosabban beszélni. Nekem az eddigi párkapcsolataim úgy alakultak hogy, mindig én kedveskedtem a páromnak, viszont én sose kaptam vissza ezt a kedveskedést. Ha ellaposodik egy picit, akkor mindig ötletelek hogy hova tudnánk menni kicsit kikapcsolódni vagy éppen virággal vagy fürdővel, egyéb apróságokkal próbálom kicsit jobb kedvre deríteni és éreztetni azt hogy szeretem, mellette vagyok. De eddig senkitől nem kaptam vissza ezeket. Pl: Egy hosszú nap után nekem is jól esne egy jó fürdő, és nem minden napra gondolok itt hogy úgy várjon haza. Vagy csak úgy random vesz nekem egy csokit, hogy nem kérem.

Tudom hogy meg kell beszélni ezeket is hogy az embert mi zavarja párkapcsolatban meg is történt párszor de semmi változás .

Van aki hasonló helyzetben érzi magát? Vagy volt így?

Illetve lányok ti mit tesztek azért, hogy ne laposodjon el a párkapcsolatotok?

Köszönöm szépen.

nov. 14. 13:04
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok. Én imádok kedveskedni a Páromnak! Bármivel, ami épp eszembe jut. Mi egy helyen is dolgozunk - nem egy irodában -, és van, hogy hagyok Neki csokit a portán meglepinek, vagy kihívom pihenős sétára, és ott adom oda a Neki vett csokit/sütit/bármit. Vagy kitalálok programot, amivel meglepem, főzök Neki, ami nagy szó, mert utálok főzni :-D, kinézek valamit Neki a neten a hobbijával kapcsolatban, megrendelem.. ilyesmi...
nov. 14. 13:11
 2/26 anonim ***** válasza:
100%

nem szabad általánosítani. Én szeretek adni. Ezáltal sokszor kedveskedek a párommal, olyan apróságokkal, amit említesz. Viszek neki a boltból valamit, amit szeret. Utálok palacsinát sütni, de sütök neki. Vagy valamelyik kedvenc éltelét elkészítem, mire hazaér a munkából. Programokon én is ugyanúgy szoktam gondolkodni és javasolni, mint ő. Plána, ha kicsit ő ég éppen alacsonyabb lángon és van rosszabb passzban valami miatt. Olyankor én ötletelek inkább és próbálom feldobni. Ha én vagyok lejjebb, akkor meg ő. De olyan is van, mikor mindketten úgy vagyunk, hogy mit csináljunk? Nekem mindegy, szerinted? Nekem is mindegy. Sajnos ezzel is számolni kell hosszú kapcsolatban. Mi 10 éve együtt.

Ha túl sokáig egyoldalú az energia és a kedveskedés, az persze baj. De szerintem ezeket a gesztusokat már a kapcsolat elején ki lehet szúrni és szűrni. Nem téged hibáztatlak, de ezek a nők valószínűleg az elején sem kedveskedtek neked, csak élvezték az udvarlásod..

De hidd el, vannak olyan nők, akik ezt szívesen teszik, hiszen ha szeretünk valakit, akkor szeretünk a másiknak kedveskedni.

nov. 14. 13:14
 3/26 anonim ***** válasza:
53%

Nekem volt olyan kapcsolatom, amiben teljesen elengedtem a dolgot, és nem törődtem az exem igényeivel - megjegyzem, ott ez kölcsönös volt.

A jelenlegi kapcsolatomban igyekszem több mindennel kifejezni a szeretetemet.

Pl alapos masszázs (olajjal, gyertyafénnyel meg mindennel 😄), nasi, meghívom egy étterembe, ilyenek.

nov. 14. 13:20
 4/26 anonim ***** válasza:
68%
Több féle szeretetnyelv is van, ha egyiket sem kapod soha, akkor valószínűleg annyira nem szerethettek. Én általában masszázs , veszek kis csokit vagy valami nasit, reggelit készítek neki csomagolok neki munkába ha igényli, meglepem ruhával. Illetve én szívesen vállalnék lelki segélyt is de abszolút nem igényli sajnos. Meg találok ki programokat, mert ő ebben annyira nem jó.
nov. 14. 13:24
 5/26 anonim ***** válasza:
100%

Akkor lehet nem túl ideális párkapcsolatokban voltál... Vagy a párjaid túlságosan megszokták azt, hogy nekik nem kell tenni gesztusokat. Vagy olyan dolgokat tesznek, ami számukra gesztus, de te nem értékeled? Gondolok itt olyanra, hogy főzés, sütés, takarítás...

Persze szóban is lehet jelezni, hogy neked mi esne jól. Talán ez lenne a legcélravezetőbb.

Ha pedig nincs változás, akkor lehet egy odaadóbb hölgyet kell keresni...

nov. 14. 13:24
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

5folyt

Egyébként én szeretek kedveskedni az aktuális partnernek. De volt olyan, aki nem viszonozta/becsülte eléggé, így annál leszoktam (hülyét nem csinálok magamból), aztán később szakítás is lett. Szóval lehet ilyen is van, akiknek egyszerűen nincs erre igényük.

Próbáld meg, hogy te sem ugrálsz annyit, hátha észreveszi magát, hogy ezek nem olyan automatikus dolgok.

nov. 14. 13:28
 7/26 anonim ***** válasza:
100%

Én nőként jártam úgy, hogy lehozhattam a kapcsolataimban a csillagokat is akár, nem kaptam vissza szinte semmit sem belőle.

De én ilyen vagyok.

Szeretek a másikra odafigyelni, és megadni neki, amiket szeret. Sajnos a férfiaknak ez egyáltalán nem volt fontos. Gondolom ezért nem kaptam vissza.

nov. 14. 14:46
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
Ritkaság, amit csinálsz. Kérdés, hogy miért ilyen "hercegnőket" választassz mindig.
nov. 14. 15:09
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

Te ilyeneket választasz. Nálunk folyamatos a kölcsönös kedveskedés. Apró dolgok, gyakran elfelejt kávét darálni, én megcsinálom neki előre. Én nem szeretek hideg lakásra hazajönni, ő előre távfűt nekem. Napjában százszor van ilyen apróság itthon.

Biztosan azt gondolod, hogy nem érdemled meg, hogy kapjál valamit ezért tudat alatt kis princesszákat választasz.

nov. 14. 15:22
 10/26 anonim ***** válasza:
100%

Én is nőként írok. Mi kölcsönösen szoktunk kedveskedni egymásnak.

Én van, hogy reggel megcsinálom neki a kávét, vagy (ahogy írtad) a habos fürdőt, beviszem neki a vacsit stb.

Viszont ezeket ő ugyanígy megteszi nekem. Van, hogy, mikor lemegy a boltba, hozza a kedvenc nasijaim, vagy reggel elmegy nekem sajtos kifliért, mert tudja, hogy szeretem.

Ezek szerintem alap dolgok, bármilyen apróságok is.

Viszont az tényleg nincs rendben, ha ez egyoldalú.

nov. 14. 15:32
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!