Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a férfinak a dolga kedveskedni a párjának?
Nem szeretnék általánosabban beszélni. Nekem az eddigi párkapcsolataim úgy alakultak hogy, mindig én kedveskedtem a páromnak, viszont én sose kaptam vissza ezt a kedveskedést. Ha ellaposodik egy picit, akkor mindig ötletelek hogy hova tudnánk menni kicsit kikapcsolódni vagy éppen virággal vagy fürdővel, egyéb apróságokkal próbálom kicsit jobb kedvre deríteni és éreztetni azt hogy szeretem, mellette vagyok. De eddig senkitől nem kaptam vissza ezeket. Pl: Egy hosszú nap után nekem is jól esne egy jó fürdő, és nem minden napra gondolok itt hogy úgy várjon haza. Vagy csak úgy random vesz nekem egy csokit, hogy nem kérem.
Tudom hogy meg kell beszélni ezeket is hogy az embert mi zavarja párkapcsolatban meg is történt párszor de semmi változás .
Van aki hasonló helyzetben érzi magát? Vagy volt így?
Illetve lányok ti mit tesztek azért, hogy ne laposodjon el a párkapcsolatotok?
Köszönöm szépen.
#19 Ez szörnyű még olvasni is! :-(
Én már szakítottam volna így.
#1 vagyok
#22 Sajnálom :-(
Ilyenkor még szerencsésebbnek érzem magam, és hálás vagyok a sorsnak a Kedvesemért :-)
#1 vagyok
23:
Lehetsz is!
Ugyanezeket csináltam egyébként, mint te, de " nem ért célba".
Nem tudom, milyen az, amikor viszonozzák, ha értékelik, mert teljes volt a másik oldalról a közöny, illetve baj volt minden, amit csináltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!