Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha szakítás után a párod azzal fenyegetne,
hogy öngyilkos lesz ha nem mész vissza hozzá?
Figyelt kérdés
Hálistennek nem vagyok ilyen helyzetben, de el tudom képzelni, hogy néhányaknak mekkora fájdalommal jár a szakítás, még akkor is, ha tudják, hogy ők maguk hibáztak.
Ti mit tennétek, ha a volt párotok szakítás után ezt közölné veletek?
Én se lennék együtt olyannal, aki egy későbbi szakításra így reagálhatna.
És ezt egész egyszerűen onnan tudom, hogy soha nem állnék le egy labilis vagy hisztizésre szemernyit is hajlamos nővel. Egy kevés emberismerettel ezt a labilitást már a legelején érezni.
2010. nov. 7. 10:50
12/19 anonim válasza:
Mondd meg neki, h olje meg magat nyugodtan, de vegye videora, hogy aztan fel tudjuk tenni a netre!
2010. nov. 7. 10:51
13/19 anonim válasza:
Nekem egy exem eljátszotta ezt, valamint utána rám zárta a szobája ajtaját.Nem szóltam le, egyszerűen elbeszélgettünk, utána észhez tért, és senki miatt nem fakad ki többé ilyen módon. Szerintem, mindenki, aki erre hajlamos, rá tud ismerni a saját hülyeségére...
18F
2010. nov. 7. 10:58
14/19 anonim válasza:
mivel fiú vagyok és egy lány mondaná nekem ezt.. szerintem tuti h nem hagynám el. nem lennék rá képes..
de ha lány lennék és fiú mondaná nekem akkor tuti elhajtanám.. nem érdekelne..
2010. nov. 7. 11:06
15/19 anonim válasza:
Igen igen mondd megmondanám neki hogy nyírja ki magát. De az ilyenekkel vigyázni, mert ha emo a személy akkor simán megteheti. Szomszéd bérházban 1éve kiugrott egy srác ilyen okkal..
2010. nov. 7. 11:07
16/19 Toreador válasza:
Mit tennék? Szólnék anyósnak vagy apósnak, hogy vigyék orvoshoz a gyereküket. És természetesen nem maradnék vele. Csakazértse!
2010. nov. 7. 11:09
17/19 anonim válasza:
Azt mondja, hogy öngyilkos lesz? Nos, bogaram, én az arcába röhögnék, és közölném vele, hajrá! ;) Nehogy már a nyúl vigye a puskát!!! :D
2010. nov. 7. 11:25
18/19 anonim válasza:
Velem történt ilyen pár évvel ezelőtt. Az exem mondta, hogy öngyilkos lesz (ez akkor történt amikor összejöttem egy másik pasival.Addig tök jól megvoltunk, szakítás után is beszélgettünk..) És ő meg is tette, de szerencsére nem történt semmi baj, egy ideig volt kórházba. Én nem is beszéltem vele ebben az időszakban, éltem a kis életemet az új pasimmal. Aztán pár hónap múlva elkezdtünk újra beszélgetni neten keresztül és majd' megőrültünk egymásért,aztánmiatta szakítottam az akkori pasimmal és egy ujabb nagyon szép évet töltöttünk el együtt :) Már nem vagyunk eggyütt, de legjobb barátok vagyunk :) Nekem is, neki is megvan a párja :) Heppiend :D
2010. dec. 1. 09:48
19/19 anonim válasza:
majdnem öngyilkos lett, mikor szakítottunk, fenyegetett is utána ezzel, de nem tette meg
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!