Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érezted már rosszul magadat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érezted már rosszul magadat ilyen miatt ?

Figyelt kérdés
Olyan dolog miatt hogy az exed mostani párja sokkal jobb nálad ? Teszem azt gazdagabb, képzettebb, sikeresebb, izmosabb vagy az exed ragyog mellette vagy bármilyen más szinten jobb nálad
nov. 11. 20:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Sose. Orulok ha jol erzi magat. en is jobban vagyok annyival, h mar nem velem van.
nov. 11. 20:25
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem, mert tudom mi az amit én tudok nyújtani. És tudom azt, hogy akis magam módján értékes vagyok. Még ha vannak is velem gondok.

Más mást tud nyújtani így nem hasonlítom magam máshoz. Néha előfordul. De így, hogy nem vagyunk együtt ő is azzal van akivel szeretne. Jobb, mint kapcsolat alatt lépne félre.

Akkor is mondtam neki, hogy, ha nem kellek neki inkább mondja meg beszéljük meg szakítson.

De nem akarom azt érezni, hogy egy kapcsolatban nem én vagyok neki a legfontosabb. Ha úgy érzi nem működik valami miatt jobb ha kilép mint, hogy en odaadom mindenem aztán mással van.

Így hogy nem vagyunk együtt nem zavar ha nem én kellek neki. Más talán mást tud neki nyújtani mint ahogy nekem is majd ha lesz valakim ő is kicsit mást fog tudni nyújtani. Nem vagyunk ugyanolyanok és mindenki más miatt lehet értékes mások amik miatt lehet értékelni

nov. 11. 20:30
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Fogalmam sincs, hogy kivel van.
nov. 11. 20:36
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
hidegen hagy az exem bárminemű dolga
nov. 11. 21:38
 5/8 anonim ***** válasza:

Fogalmam sincs mi van vele, de nem is érdekel. Okkal lett vége, már semmi dolgunk egymással. Harag nincs, se féltékenység, semleges.

De több mint 10 éve volt, én azóta már rég mással, meg már házas vagyok.

nov. 12. 00:00
 6/8 anonim ***** válasza:
53%
Nem mert nem jobb nálam, semmiben 😃
nov. 13. 11:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Én se tudom kivel van az exe, nem érdekel.
nov. 15. 11:00
 8/8 anonim válasza:
Hát nemtudom, én az összes ex csajommal jóban vagyok, kapásból kettővel, 1 háztömben lakunk, 10 emeletes panel, párjaikkal is jóban vagyunk, szoktunk szervezni közös kirándulásokat stb! Minden kapcsolat vége, meg lett beszélve, nemvagyok 1 hisztis pasi, nemvolt 1 oldalról sem hűtlenség stb! Mostani párom, épp 1 exemmel ment Rómába, csajos kirándulásra, 43 ffi vagyok!
nov. 16. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!