Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik egyfajta rangsor?
Az lenne a kérdés lényege, hogy pl. az aránylag csinos nők kizárólag, klasszikus értelembe vett jóképű, magas, izmos de legalább emberes testalkatú, nagyhangú, erőteljes, a társaság közepe típusú férfiakat választanak? A csinos nőt nem úgy kell érteni hogy címlapra való, perfekt test és arc. Mondjuk egy átlagos nő, akinek picit szebbek a vonásai és vékony(ez csak egy példa volt). Egy ilyen nőnél esélye sincs egy olyan férfinek aki nem a társaság közepe, nem vállalkozó, nem öli meg azokat akik csak rá mernek nézni a nőjére, aki nem az a tipikus alfa hím? Mondjuk átlagos a külseje, ellenben intelligens, van diplomája, tájékozott, érdeklődő stb.
Azért jött a kérdés, mert többen kérdeztétek a társkereső oldalak hatékonyságát. Én is szétnéztem rajtuk, találtam is pár szimpatikus nőt. Viszont a férfi felhozatalban talán a középmezőnyben sem vagyok első ránézésre. Innentől fogva inkább felejtsem el a dolgot annak ellenére, hogy tanult, diplomás ember vagyok, jó munkahellyel, jó fizetéssel, a kommunikációm intelligens, érdeklődő, elég sok elért és megvalósított dolog van már a hátam mögött. Az életem stabil, mindenem megvan, nincs káros szenvedélyem, sportolok.
Viszont ha a fotómat nézik csak azt is max 2 másodpercre, akkor úgy érzem hogy továbblépnek rajtam, mert elég sok olyan pasit láttam, akik kifejezetten a külsőségekre hajtanak. A nők hozzászoknak ezeknek a látványához? Azaz a jelenlévő top alatt már láthatatlanná válik egy férfi, legyen az bármilyen értékes, normális, céltudatos? Ha tovább megyek, akkor ez igaz az átlagos vagy átlag alatti nőkre is, mert nekik is rengeteg a megkeresésük?
Oké, ez tényleg nem kérdés, csak egy általános véleménynyilvánítás. Ezzel nem lehet mit kezdeni.
Próbáltam válaszolni, de tudom, hogy a vége lepontozás lesz. Semmi értelme.
Létezik, de személyenként változik...
Élőben viszont jobb ismerkedni.
Kérdés, hogy az adott nő mit keres. Nekem pl. van olyan nőismerősöm (kedves, szép, de nem instás arcú, nagyon csinos alkatú), aki feladta azt, hogy komoly monogám párkapcsolata legyen, mert elég spéci helyzetben van (már van gyereke és nem akar többet semmilyen körülmények között), és eddig nem nagyon talált olyan férfit, aki ezt elfogadta volna (úgy sem, hogy matcheltek és ez konkrétan kint volt a profilján, tehát nem árult zsákbamacskát... csak hát az is tapasztalat, a sajátom is, hogy a férfiak hajlamosak csak a képek alapján húzogatni úgy, hogy a profilból max. az életkort hajlandók elolvasni, azon kívül egy árva karaktert nem). Így pedig inkább ilyen situationship / szexkapcsolatai vannak, arra meg nyilván tömeges a sor társkeresőn, és ott meg nyilván a külső a lényeg elsősorban, nem az, hogy milyen rendezett az egzisztenciája az illetőnek és mennyire világlátott. Ne legyen paraszt és hótt hülye, kb. annyi belsőre a szűrő.
Megint más nők meg, amikor komoly kapcsolatot keresnek, teljesen más szűrők szerint szűrnek. Én csinosnak mondott, ápolt, igényes. de azért az igazság kedvéért pár kiló felesleggel rendelkező nő vagyok, idén felmentem társkeresőre párt keresni. Én kifejezetten komoly, monogám kapcsolatra kerestem párt, és nagyon szigorúan szűrtem, de nem arra, hogy "legyen 190 centis latin macsó Mercivel, tetkókkal, motorral meg "beszósz nekem, agyonverlek" nézéssel"... sőt azokat, meg a konditeremben flexelős videókkal nyomulókat azonnal balra húztam, mert nekem ez borzasztóan antipatikus viselkedés. Hanem pl. az alapján, hogy milyen az írásképe, vallásos-e, milyen a politikai-társadalmi értékrendje, cigizik-e (én a cigiszagtól rosszul vagyok pl), van-e gyereke, akar-e, van-e legalább egy közös hobbink, beszél-e magyarul, hol lakik (és hol akar lakni). És igenis "fent akadt" a szűrőn pár férfi, aki a médiaideál meg a közízlés szerint nem egy top pasi. mégis megfogott benne vmi és szimpatikus. Aki a párom lett végül, ő sem egy fiatal Brad Pitt arcú férfi, kopaszodik is egy kicsit meg van pici pocakja, de így tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!