Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik egyfajta rangsor?
Az lenne a kérdés lényege, hogy pl. az aránylag csinos nők kizárólag, klasszikus értelembe vett jóképű, magas, izmos de legalább emberes testalkatú, nagyhangú, erőteljes, a társaság közepe típusú férfiakat választanak? A csinos nőt nem úgy kell érteni hogy címlapra való, perfekt test és arc. Mondjuk egy átlagos nő, akinek picit szebbek a vonásai és vékony(ez csak egy példa volt). Egy ilyen nőnél esélye sincs egy olyan férfinek aki nem a társaság közepe, nem vállalkozó, nem öli meg azokat akik csak rá mernek nézni a nőjére, aki nem az a tipikus alfa hím? Mondjuk átlagos a külseje, ellenben intelligens, van diplomája, tájékozott, érdeklődő stb.
Azért jött a kérdés, mert többen kérdeztétek a társkereső oldalak hatékonyságát. Én is szétnéztem rajtuk, találtam is pár szimpatikus nőt. Viszont a férfi felhozatalban talán a középmezőnyben sem vagyok első ránézésre. Innentől fogva inkább felejtsem el a dolgot annak ellenére, hogy tanult, diplomás ember vagyok, jó munkahellyel, jó fizetéssel, a kommunikációm intelligens, érdeklődő, elég sok elért és megvalósított dolog van már a hátam mögött. Az életem stabil, mindenem megvan, nincs káros szenvedélyem, sportolok.
Viszont ha a fotómat nézik csak azt is max 2 másodpercre, akkor úgy érzem hogy továbblépnek rajtam, mert elég sok olyan pasit láttam, akik kifejezetten a külsőségekre hajtanak. A nők hozzászoknak ezeknek a látványához? Azaz a jelenlévő top alatt már láthatatlanná válik egy férfi, legyen az bármilyen értékes, normális, céltudatos? Ha tovább megyek, akkor ez igaz az átlagos vagy átlag alatti nőkre is, mert nekik is rengeteg a megkeresésük?
Nagyon uncsik ezek a kérdések. Igen, tudjuk, a nőknél hegyekben állnak a pasik, akik viszont csak a top kategóriára néznek rá, mindenki mást méla undorral, rendesen megalázva utasítanak vissza… Irónia vége.
A személyes ismerkedéssel mi van? Egyszerűen nem értem, miért a húspiacon kell ismerkedni (pl. Tinder), ha te se azt akarod, hogy csak külsőleg vegyenek számításba.
Miért fáj, ha nem kellesz a jó nőknek?
Elmondásod alapján neked se kellenek a nem csinosak, akkor neked miért baj, hogy a szebb nőknek nem kellenek az átlag alattiak? Elhiszem, hogy fáj, de ez az élet rendje.
Egyébként nem, vannak csinos nők, akik nem alfahímmel vannak... Nem egyet láttam már átlagos férfival, átlagos testalkattal, magassággal.
Ne online ismerkedj. Probléma megoldva.
#1 úgy válogatnak, mintha lóvásárban lennél.
Ja értem, a férfiak megtehetik, hogy úgy válogassanak a nőkből (tudod a "húspiac" kifejezést erre szoktak használni :)), de egy nő nem. :)
Te is bármit megtennél a punciért, csak gondolom neked esélyed sincs kapni, bármit teszel, ez a bajod :)
3. Hol írtam azt hogy a szebb nők? Én teljesen átlagosakról írtam, a részleteknél meg csak annyira gondoltam, hogy nem donga lábú, nem görbe hátú. Én nem a szép, vagy az átlagon felülieket célzom meg, hanem karakterre olyanokat, mint amilyen én vagyok. Nem kell engem mindenkinek választania, a kérdésem arról szólt, hogy egy ilyen átlagos nőnek is a 2 méter magas, mennydörgő hangú vállalkozó kell? Az a tipikus aki kiszedi a másikat a kocsiból ha le merte előzni, aki állandóan a férfiasságával henceg, aki otthon ketté üti az asztalt ha nem tetszik valami, mert hát ő a FÉRFI. Lehet hogy most kisarkítottam, de remélem érted a lényeget.
Pont az kérdésem lényege, hogy az átlag miért nem találja elég jónak a saját szintjét? Lehet hogy az online óriásit torzít az elméken, de online felületeken a kutyát sem érdeklik azok a tulajdonságok, amiket ti nők állandóan felsoroltok! Vagyis igen, de az a férfi toronymagasan emelkedjen ki külsőre a többi közül. Oké, na de a nőknél akkor miért elfogadott az, hogy egy szürke kisegér is ilyen férfit vesz alapnak? Vagy hol marad a kapcsolatfelvétel lehetősége akkor, ha az ember intelligensen teszi azt? Van értelme? Vagy van értelme egyetlen szónak is, amikor a fotón kívül semmi más nem számít? Ez nem siránkozás, ez egy normális kérdés! Ha én mint férfi tanultam, elértem valamit az életben, tartok valahol, az miért is egy nagy semmi? Mert picit gőgös és lekezelő az a szöveg, hogy "mi van, miért fáj az ha nem kellesz a jó nőknek"? Én nem tartozom a fogyasztói konzumidióta, cserélgessük a partnereinket ha már uncsi, meg azért kell nő hogy legyen kit dugni kategóriába. Mint mondtam, teljesen átlagos nőkről beszélek. Bennem is van annyi extra akár külsőben, hogy annyit én is elvárhatok. Vagy akkor miért megy a valódi sírás-rívás, hogy nincs normális pasi? Kezdem érteni, mert vagy a top pasik kellenének akik hetente cserélgetik a nőiket, ergo ők is szemetek. Vagy kell a főorvos bejáratott praxissal, de hát neki alapból meg egy nője van(tudjuk hogy nem), szóval ő is felejtős. A szexéhes pasik nyomulása zavaró. Akkor mondjuk mint én, mit tehetek?
Élőben nincs sok esélyem a munkám miatt, ez ma már egy valós probléma széles rétegben.
Mondom, uncsi, és ez nem kérdés, hanem siránkozás, ahol nyomatni fogod oldalakon keresztül, hogy csak az alfa/chad/top kell minden nőnek. Az ismerőseidet megnézted már, tényleg minden nő extra kinézetű pasival van?
„Élőben nincs sok esélyem a munkám miatt, ez ma már egy valós probléma széles rétegben.”
Hol? Ha szerinted nincs mondjuk időd eljárni ide-oda, hogy akarsz kapcsolatot kialakítani, pláne fenntartani?
8.
"Uncsi", de azért az összes ilyen kérdésre írsz valamit. Annyira akkor nem uncsi.
Abban igazad van, hogy ez tényleg nem egy kérdés, hanem egy leírás, kérdésnek álcázva, a kérdező magányvéleménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!